Vart tog den här dagen vägen? Ställer ni er emellanåt den frågan. Vad hände med nästa innehållet av dagen tänker jag när den frågan dyker upp. Jag har som mål att stoppa in det bästa innehållet i min dagar. Medvetet och väl. På något sätt verkar det hel korkat att jag då ställer mig frågan vart dagen har tagit vägen, Bästa innehållen för dagen bör jag ha mer koll på alltså! Skulle kunna kalla dagen idag för en slags mellan dag. Tidigt ut i morgonluften. Skönt att andas in utomhus. Även om valet med utomhus tidigt idena morgon var satt som veckomål, så blev det ett viktigt och medvetet val på tu man hand med en tonårsdotter. Tacksamheten jag kände i den tidiga morgonluften gav gott inombords. Centrumboende innebär närhet till behövande samhällstjänster, så tacksam! Sparkade till lövhögen samtidigt som jag kände tacksamheten. Ofta gnälla det på allt som inte är bra. Vi hade en lång väntande förmiddag men ändå i lugnets tecken . Jobb hemifrån och sen en eftermiddagspromenad med en annan tonårsdotter. Lyxigt värre att få egna stunder med dessa.. Tja, dagen blev annorlunda än tänkt med medvetet och väl tog jag steg till bästa innehåll ändå. Nu förberedelser för elektrikers ankomst i morgon in köket bli helt klart nu? I morgon är en ny och annan dag med mer bästa innehåll! Kram A.