(Innehåller rabbatkod)

Ytterligare en tidig morgon i paradvåningen. Klockan sju knackade elektrikern på dörren. Och arbetet med belysningen är i full fart denna tidiga förmiddag. Sänder ut en tacksamhetstanke att jag valt utbildade kompetenta hantverkare till att genomföra köksrenoveringen.
Är också tacksam över att själv inte ha arbetstiderna 7-4, 5 dagar/ vecka. It’s not my game så att säga!
Håller nu tummarna för att arbetet blir klart och idag! Så supernöjd att kunna stänga av hantverkarnas arbetsljud och borrande genom bästa bästa ljudupplevelser i öronen. I nuet är det Alex och Sigges podd som ljudar i öronen. Alltså vilket ljud! Och vilken podd med för den delen! Lite sen är jag ju på att lyssna på deras podd som funnits länge. Men bättre sent än aldrig. Kankse var jag inte där tidigare att ha den behållning som jag idag har av den podden. Bra blandning av ämnen och också en djupet som jag trivs att lära av i dessa tider då låtsas liv hellre visas upp en det riktiga.
Hur som så känns det superbra att kunna dela med mig av en rabbattkod till att också kunna skaffa er denna bästa ljudupplevelse eller annat från Sudios sida. Rabattkod : Annelieeng
Ger 15% rabatt till er!!

By the way får nu också presentask med till varje par av hörlurar som beställs. Bra för strukturerade som investerar i ”årets julklapp” redan nu. För jag skulle kunna säga att dessa lurar skulle enkekt kunna bli årets julklapp! Jag är kär i mina med roseguld. Sen finns de i flera andra färger också! In och kika på sudios sida vetja!

  

Ler för mig själv under jobbandet vid matsalsbordet. Tänk vad en bra podd kan ge trivsel vid arbete. Kram A