Morgon myser med kaffe och nyheter. Om lugnet ligger i våningen som det brukar så här dags på lediga dagar? Nix pix! Bägge tonårstjejens är vakna. En har börjat piggna till av halsflussmeficineribg och en ska på jobb. Själv väntar jag på att duschen ska bli ledig och känner en skön känsla av att tjejerna har höstlov nästa vecka ihop med att jag läser om fairtrade. Tänk vilken nytta det gör för människors arbetsvillkor och familjeekonomi runt om i världen om både du och jag väljer produkter och livsmedel med fairtradeloggan! Glad över loggan och att jag vill och kan göra de valen.! Att välja just det jag vill och kan gör att lördagen kommer bli lärande. Ny miljö nytt lärande väntar. Återkommer om detta. Veckan här har också förlöpt under loggan det jag vill och kan . Uppdrag på Norska gav mig först en tvekan. Men vad fasiken - vad är det värsta som kan hända. Tja inte mer än att jag kanske lär mig några norska ord. Och yes- en intressant arbetsvecka har för löpt och jag har trivts och lärt mig förstå mer norska än tidigare! Ser på Nyhetsmorgon att Sanna Lundell & Ann Söderlund ska låta vikten av långa härliga söndagsmiddagar få kraft. Jag kommer genast att tänka på mormors söndagsstek och ser mycket fram emot inslaget. Hur svårt ska det vara att applicera det 2019? Ni vet det jag vill och det jag kan - det är vi väl alla ämnade att fokusera på? Kram A