Good morning! Kommer på mig själv att prata högt med mig g själv. Inget ovanligt. Jag tycker om de monologerna. Det är som jag befäster mig själv mitt egna tyckande o h ståndpunkter på ett annat sätt. Att ta ställning är att bli vuxen. Tänkbar mycket vi människor håller med om utan att hålla med. Frågar undrande mig själv varför? Olika uppbyggda olika formaterade av livet - klart att vi ska tycka tänka och agera olika! Tofs i håret och svartklädd. Jag ser mig själv som vuxen . Jag ska sannerligen öva mer på ställningstagande. Fake it until you make it, säger jag till mig själv och mitt höstmörkret läppstift. Jag är tillräckligt gammal och vis för att inte svansa med det jag inte tycker om och brinner för. Jag är tillräckligt gammal och vis till att öka min kunskapsnivå för att ta ställning i vissa punkter. Kram A.