Tidigt denna morgon drog jag mitt morgontrassliga hår bak i en tofs. Så många olika längder att det i själva tofsen knappt fylls till tofs. Borde ge håret mer näring och framför allt en ordentlig frisör klipp.. Egen stund i stearinljusetssken, väl medveten om livet, dess hastighet och förändringar. Från en minut till en annan och den tidigare minuten är redan historia. Så viktigt det är att ta den tillvara. Det som är i historien är passé och kräver sin acceptans. Nuet är här och nu och kräver sin medvetenhet och tillvaratagande. För vad? För att bygga upp de goda minnenas arkiv. Och detta inte bara för sig själv- Som vuxen finns ett ” vuxenansvar att medvetet och väl ge andra människor ett gott minne istället för tvärtom. Möter man då de som inte tar tillvara och låter bli att skapa medvetetet och väl för alla. Fast att de ev gör de för sig själva eller vissa utvalda. Hoppa konfrontationerna och stega dig själv åt ett annat hål. I de egenkäras näste ses vuxenegot som det viktigaste i världen.. Har du inte tagit steget, så är det aldrig försent att ta det.Stega dig dit mötare och situationer tar dig tillvara och vill dig väl. Idag greppade jag telefonen före mitt egentliga vaknande. Nyhetsflödet påverkade morgontimmarna. Tittar återigen in i ljusets sken. Förhåller mig till det som förändras... Kram A.