När jag växte upp fanns det en värld. Den riktiga världen. Idag finns det två. Den riktiga finns kvar men har fått konkurrens av världen i sociala medier. Två världar som borde tala samma språk.. Ibland gör de inte det. De liksom krockar hejdlöst eller skulle man kunna säga är två HELT olika världar. Detta trots att det är samma människor i. Egentligen är det mer läskigt en självaste halloween natten, att inte vi som ingår gör vad vi kan för att våra världar ska harmonisera. Ibland blir jag mer skrämd än av ett monster när ena världen visar upp motsatta sida än vad som sas i den andra. Glanset men inte putset bakom, varför är det så mer viktigt och rätt än svårigheter? Det finns bara en egentlig värld och det är vår riktiga verklighet. Sociala medier är inte ens alltid ett verktyg till den utan mer än låtsas värld. När en bild sårar där, så stega dig ifrån och ”glöm inte bort att du är värdefull”. En bra påminnelse att ge på riktigt till sig själv från sig själv, när låtsasvärlden bjuder på utanförskap och annat trams. Kram A.