Halloween till ända och mörkret faller rejält utomhus. Dekorationer borttagna och allt är som vanligt igen. Förutom att det som varit är historia. Och det som är här är nu. En av få saker jag gillar denna årstiden är just värmen och skenet av levande ljus. Från morgon till kväll kan ljusen pigga upp höst och vintermörkret. Skönt på sitt sätt att ha en enkel arbetsbänks packad och känna sig redo för ny vecka. Reflekterar ni och drar lärdom om veckan som varit? Det är just reflektion som ger lärdom som ger insikt .. alltid. Ibland måste man genom insikt påminna sig själv om tecknen och känslan som kändes. Ni vet när man känner så väl att det inte stämmer men ändå kör på.. nej !nej !nej ! Den där känslan är mer värd än att hoppas över - - den är bästa vägvisaren bättre än än vad någon annan säger! Ni vet ingen annan kan veta vad som är rätt för någon an. Medans känslan pekar rätt för den den känns åt. Som högkänslig tas så mycket in som ingen under denna känslighet kan ana. Inget att gnälla om men skönt att förstå. Glad arg titeln är satt och igenkännandet finns bland fler. Med ny vecka och insikter från en annan brinner ljuset vidare. Glad att jag är insiktsfull nog att lära . Kram A.