(Innehåller rabattkod)

Brr!
Ruggigt inomhus även om jag periodvis fått upp ångan ihop med datorn. Men det drar liksom från fönster och väggar. So far har jag iallafall fått undan en hel del av dagens planerade dagsverke. Tänker att bra belöning är en powerwalk medans jag väntar på mailsvar. Hur kyligt och grått det sen är utomhus så vet jag bestämt och väl hur det påverkar mig gått att stega mig fram. Inte bara mentalt utan fysiskt.

Mitt mer nyttiga jag behöver promenaden eller är det kanske den onyttiga delen som är i behov?
Den egna hjärnan fungerar visst som vi människor emellanåt gör. När vi svarar en sak och menar en annan..
Har det beteendet blivit mer accepterande och ursäktande via emojis?
Ibland tror jag det. Ett hjärta är ett hjärta och då kan vi välja bort eller välja annat. Vi liksom tryggar oss med att skicka ett hjärta. Märklig utveckling egentligen. Som om den mänskliga hjärnan vrider sig bakåt med hjälp av teknik som går framåt.
Den stora förloraren på det beteendet är den egna personliga utvecklingen av den som gör det. I stunden svider det för den som drabbas, kommer på och ser beteendet. Men det går alltid att stega sig bort när ens egna person inte räcker till att bli mer unik för någon annan än att fällas av emojis betydelse.

I självledarskapets ådra är det bra att reflektera så att känslan av en gång ounik räcker och inte blir en vana.
Det finns mer och mycket för de som vill, väljer till och inte väljer bort!!
Yogurt och smoothie från smakbox VARDAGSFEST kylt och frystillägg. Riktigt gott!
Använd koden: ANNELIEENG Du skaffar dig då första boxen i en prenumeration för 199kr och värdet- tja det är över 700kr! Bra val till prisvärt fyllda köksskåp och ny köksinspiration!

Nu frsikluft!

Kram A.