Hörrni. Det det där som vi vill. Hur skön är känslan när det sedan bli av? Och fasiken vad bra det blir varje gång vi släpper tid och desperation och bara går in i en säker tanke och känsla av att upplevelsen kommer att ske. När överlämnar vi helt enkelt till universum. Tänk så många desperata handlingar som skulle undvikas med fokus på det tänket. Helgledig här. Så skönt att vara ledig tillsammans med tjejerna. Youtube spelar tidernas hitlåtar och långpromenad med en tonåring var riktigt skön. Kloka samtal och tankar. Kan man ha för mycket närhet med sina ungar? Tror inte det. Naglacksmplning och ansiktsmask med fortsatt gott klimat och samtalande i soffan framför youtube klipp. En riktig lördagspåfyllningsdag, innan eftermiddag och kvällen tar vid. Mitt mål med de goda samtalande stunderna med mina mina tjejer är ett led i att skapa humana vuxna av dem. Självständiga nog att stå tryggt på egna ben. När jag hör att för mycket tonårsego kommer in försöker jag vinkla för att respekt för annat liv och tänkande ska finns. Mörker hur lugn tid tillsammans påverkar väl istället för tvärtom.. Tonåringar behöver föräldranärhet utan att själva alltid vara medvetna om det. Medans lugnet ligger ska jag fixa lite lunch. Njut av din lördag! Kram A.