No more fucks to give bjuder på mod och klokhet i en hejdundrandes show till mig och mina tjejer!

nov 10
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-10 18:06

Mäktigt underhållande tänkvärt naket och modigt klokt. Upplevelsen av gårdagskvällen! Vilken show Mia Skäringer bjöd ett fullsatt Scandinavium på! Detta inlägget blir en fortsättning på tidigare inlägg som du hittar här.
En kvinna fyller Scandinavium. En kvinna fyller arena efter arena. En kvinna är modig nog att sätta ord på det många har tänkt.
Mia Skäringer är unik modig och precis den kvinnan som vår värld behöver på scen med högsta bästa ljudresurser i mikrofonen.


”No more fucks to Give” är en scenshow utöver det vanliga. Supermamman i mig är glad över att kvällen delades med tonåringarna. De får med sig en upplevelse med mycket klokskap!

Showen är mäktig även om påminnelsen om vad generation efter generation av oss kvinnor har utsatts för svider. Men gör också investeringen i att ha tonårsdöttrarna med som ännu bättre. De är ju framtiden! Nu kan de stärka sig med showen och sprida budskapet vidare att inte fortsätta i historiens fotspår. De är unga kvinnor och detta är en ypperlig föreställning att ge dem som påminnelse för resten av deras liv. De är så mycket mer värda än att någonsin bli underlägsna en man.


Det kräver sitt mod som kvinna att namnge ”stora män” inom kultur i avskyvärda situationer.
Mia Skäringer har modet och hon gör det galant, väl och proffsigt.
Glad att världen gett oss en Mis Skäringer som ifrån det verkliga livet tutchar sin sårbarhet och ger sitt mod till oss att stå upp för kvinnans rättighet och aldrig någonsin mer tillåta de övertramp som historien i detta ämne bjuder på.
Detta oavsett männen är kulturstorheter eller inte.

Tack Mia Skäringer för årets scenshow! ”No more fucks to give” är kraftfull och i sin stjärnglans slår den allt vad historien bjudit på!


Glad och tacksam över en upplevelse utöver det vanliga. Tacksam över att tonåringarna också bär klokskapen från showen inom sig! Ibland blir det exakt så som man tänk - även i mamma rollen!
Har du möjlighet att se ”No more fucks to give” så ta möjligheten!

Tack Mia Skäringer för modet & klokskapen som du delar till mig, mina tjejer & alla andra!

Kram A.


Mjukt och värmande med mix matchning av gardiner mattor och kuddar

nov 10
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-10 16:22

(Innehåller reklamlänk till Jotex.se)

Alltså ni kan nog inte förstå hur mycket tid jag emellanåt lägger på att leta efter just de heminredningsdetaljer som ploppar upp i mitt huvud. Vissa saker kanske inte ens har tillverkats.. märkligt!

Så var också fallet innan jag hittade mina sammetsgardiner. Hjärnan fick en bild av att sammetsgardiner i en fin grå nyans skulle vara det rätta för mitt vardagsrum. Som jag sedan letade runt på nätet. Och så äntligen en dag fanns de på riktigt också! Lyckokänsla!
Idag kan jag inte få nog utav dem och deras fantastiska kvalitet.

Samma sak med vardagsrumsmattorna. När jag letat länge och väl kände jag att de var de rätta! Så värmande på mitt något kyliga stengolv!

Både mattor och gardiner hittade jag på Jotex. Så bra med en ”äkta" heminredningssida som täcker allt från minsta lilla tygbitar till hårdaste bord. Utbudet är stort följer du länkarna nedan hittar ni mina finaste gardiner och mattor och masvis med annat finat också😊😊!!!

Mina fina sammetsgardiner heter SIMONE som jag nu ska komplettera med likadan soffkuddar som du hittar genom att följa länken HÄR

Mina mattor heter ANELA och du hittar men genom att föja länken HÄR

Själv ska jag nu beställa kuddar i samma som mina gardiner 

In och shoppa nu , rabattkoderna ovan gäller endast idag och kan ge just det där lilla extra som behövs för ombonat värmande hem . 

Kram A.


Föräldraansvar i tonårsinvestering till Mia Skäringers klokskap.

nov 10
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-10 10:41

Kan ses som svårt vad man investerar tiden i som tonårsförälder... eller va? Ekvationen är enkel tid på tu man hand med den om och om igen. Ibland samtalandet eller tystheten hemma i soffan och ibland aktivitet som kostar skjortan. Oavsett en investering för dem för mig själv och för framtiden. Det finns ingen genväg som tonårsförälder att låta umgänget med de egna ungarna gå genom andra eller att alltid ha andra med. Livet är förträffligt att det alltid går att lära och göra om och göra rätt!

Förväntningen vad jag och de ska få med sig av kvällen släppte jag totalt efter jag klickat i beställningen av våra biljetter. Långt över månadsbudgeten. Men va fan - investering av klokskap är värd sin prislapp, tänker jag. Kan jag ge mina tonåringar en upplevelse som förstärker det jag själv idag förespåkar. Att aldrig sätta sig underlägsen av en man. Aldrig tycka att otrohet och maktbegär är coola egenskaper oavsett det är hos man eller kvinna som utövare. Att alltid högakta sig själv sin kropp som mer än att säga ja till det som inte är ok. Hela min generation har redan sagt alldeles för många ja, och ”sett upp till alldeles för många ”coolingar som saknar talets gåva respekt till kvinnor och tillgång till känsloregister. Den nya generationen behöver inte fortsätta i de spåren!

Kan ett fullsatt Scandinavium med en kvinna på scen förstärka det jag och många med mig tror och vill ska förändras? Jag tror det och därav min investering! Jag tror också att det är få förunnat som kan prata så fritt tänkvärt igenkännande kraftfullt och så jävla rätt till oss alla denna kväll.Så klart jag inte vet förrän efteråt om budskapet kommer nå även mina tonåringar på rätt sätt. Men jag är villig att chansa.

 

Med budgeten spräck investerar jag en lördagskväll tillsammans m d mina tonåringar och MIA SKÄRINGER, ”NO MORE FUCKS TO GIVE” . För mer gott i framtid framöver och för att de inte ska göra vidare alla ja från min generation.  

 

Ingen kan ge sina ungar allt och de man inte gjorde då kan man göra idag. Med två av fyra hemma i Sverige var vi tre delaktiga i ett fullsatt stämningsfullt Scandinavium. Ett led i föräldraansvar och framtidsinvestering. Hur ofta är du på tu man hand med dina ungar?

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2019  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar