TÄVLING med kryddig vinst som sätter smak på julen !!

nov 15
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-15 22:47

Smak och doft av jul. Så här års älskar jag den tanken. Ni vet de där obligatoriska julsmakerna, så underbara.Ett par veckor kvar bara så är första advent här! Och vet ni- lagom till dess kan sätta smak på julen om ni blir vinnare i min instagram tävling!!!
Bra va?!

Nu kan du nämligen vinna en hel box fylld med alla obligatoriska kryddor för en smakrik jul i både bakverk och mat, från Santa Maria!!!!
Tävlingen är mycket enkel och finns under tävlingsbilen på min instagram Länk HÄR

En supervinst verkligen ! Längtar redan efter att känna dessa ljuvliga krydddofter!
In på instagram och delta nu vettja! Deltar man inte vinner man inte- men deltar man kan man vinna och kan ge sig själv möjligheten att sätta smak på julen med Santa Maria!!

Länk till min instagram HÄR (väl värd att vara följare av så du alltid når mina fördelaktiga tävlingar!) 

Lycka till!

Kram A.


Hemmakär med delaktighet av tonåringar

nov 15
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-15 08:28
Har ni hört uttrycket ”veckorna springer iväg” ? Det gäller att inte ta allt man hör ordagrant.. Så klart går rosenbuskar exakt samma takt året om. Men känner ändå igen känslan. Med dagarna fyllda av roliga jobbuppdrag och väntande hemmaprojekt blir det lätt att ytterligare än vecka har försvunnit under fötterna på mig medans jag knappt hunnit blinka. Den där stunden av reflektion varje dag så viktig att stoppa in även under denna period. Ni vet bästa innehållet i tiden- min målsättning att varje dag innehåller det. Har förövrigt lyxar denna fredagsmorgon innan arbetsdagen nu tar vid. Vardagslyx för mig är att stretcha igång mig själv i ett sovande hus. På med kaffe Nyhetsmorgon. Bre några mackor som tonåringarna kan stoppa i sig på stående fot. Varken jag eller tjejerna är frukostmänniskor ( ni ser våra ungar ärver inte bara det bra från oss), och ibland ratas även skollunchen av dem. Det minsta jag kan bidra med är att det finns mackor att stoppa i sig i förbi farten i den mån jag kan. Arbetsminnet har nu infunnit sig och dagen är igång. Förresten ska jag i eftermiddag hämta ett spännande paket från Jotex , kolla bland färgburkarna hör hemma och kanske investera i lite ny färg . Alltså det där med homestyling är kul! När grunden i ett hem är värme kärlek och delaktighet ska det också genomsyras. Och yes tonåringarna är involverade som de ska. Iskallt opersonligt smaklösthem utan den där värmande tråden av delaktighet och kärlek vill jag inte bo i. När nordanvinden kommer blåser de kyliga vindarna in genom ytterdörren... Hemmakär är här. Nu kör vi dagen . Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2019  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar