En jäkel på att genomföra mina drömmar och varvar målande med filmer från bästa film och serie kanalen!

nov 17
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-17 17:23

Har paus landar i soffan denna kolsvarta eftermiddag.
Hallå eller- vem gillar vintertid???
Detta mörker usch och fy!

Dagens målaraktivitet pågår fortfarande för fullt. So far ser det bra ut. I nuet väntar jag bara på att färgen ska torka så att jag kan måla ett lager till.
Hur det nu ska gå i eftermiddagsmörkret och mina mörka färger.. ?
Ingen bra kombo alls! Men jag får ha full belysning på lamporna, så går det säkert bra.
Glad att kunna koppla av helt och fullt från målandet med en film mellan torkandet. I samarbete med buzzador ser jag nu om filmen om Astrid på SF anytime . Så bra detta är med största utbud av filmer och tv-serier som SF Anytime erbjuder. Och sen att kunna se om bra filmer som denna ” Unga Astrid”. En fantastisk film om modet att följa sitt hjärta. Även om det kostar omgivningens förväntningar.

Att följa sitt hjärta blir alltid så mycket bättre än att följa andras världskartor. Jag vet genom egen erfarenhet! Idag tror jag mer på att unikheten inombords behöver få allt utrymme och mod till att blomma ut och göra det olika som passar oss bäst. Istället för  motsatsen att alla skall passa att göra lika. Det är också här min söndags aktivitet kommer in. Att måla om är inte något för omgivningar, men ligger i mitt hjärtas linje. Och jag vill fortsätta vara en djävel på att genomföra mina drömmar med eget handlingsansvar.

Nu till filmen och mer inspiration av världens bästa Astrid och sen tillbaks till målningen igen. Det blir bra det här! Kram A.


Uppdaterar paradvåningens kaos till enhetlig färgsättning

nov 17
Skrivet av: Annelie Eng 2019-11-17 09:56
Det är inte varje morgon som jag gillar regnets smattrande på utsidan fönsterna under mörka höstmornar. Men idag.. jag ler för mig själv och känner känslan av hur väl mitt söndagsnöje passar perfekt ihop med väderleken. Det iskalla smattrandet får mig lugn på insidan. Jag visualiserar mitt önskvärda resultat. Ser det framför mig, med härlig känsla av trivsel och harmoni. Kikar upp igen och ser hemmet i kaos. Vyn framför mina ögon säger mig att det är dags att sätta fart! Jag tror att man alltid kan förnya sitt hem. Och just måla tycker jag är en skön syssla att göra själv. Dock inte tak. Idag ska listerna få sig en uppdatering så att de passar ihop med vårt nya kök. För många färger är inte min melodi och har en stor kärlek till mitt nys kök idag. Tänker att med några penseldrag kommer allt harmonisera mycket mer med det. Lagom till advent och julpynt ska hemmet få sig en enhetlig rutsch . Tack fröken väder för att väderleken idag inte konkurrerar med min tid! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2019  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar