God morgon! Det spelar ingen roll om veckodagarna är döpta till lördag och söndag. Om schemat är fullspikat försvinner dagarna i ett nafs! Med projekt ommålning ihop med jobb har också sömnkontot nallats av.. men allt går utom nyfödda barn, som Lill-Babs sa. Ett tag kaos i paradvåningen. Men med nallande på sömnkontot denna natt, är hemmet någorlunda iordning om än ej färdigmålat. Känns skönt inför denna jobbvecka. Inte ofta jag säger att jag ljudar upp mitt hem , men så är fallet i nuet. Ljusare nyanser kan också vara ombonat!. Stannade till några minuter framför tv:n igår när jag könade igen min barndoms idol Lena Andersson när hon sjöng i Bingolotto. Fast att åren gått sen det tidiga sjuttiotalet kände jag igen både henne och låt. ”Är det konstigt att man längtar bort ån gång”. Kul att se och höra henne igen! Nu kör vi arbetsveckan. Veckoplan klar och det mörka höstvädret piggas upp av roliga jobbuppdrag. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och ta ikapp sömnen Nu till kaffet ! Kram A.