(Inlägget innehåller reklamlänkar för Nordicfeel.se)

Om kroppen och det mentala jaget påverkas av mörkret och vintertid, så gör även håret det.
Även om ni har tjockare hår än vad jag har så kanske ert hår också känner av vintertid?
Mitt tunna sönderblekta hår gillar inte vinter och mörker!
Tänker att det nästan är märkligt att håret kan bli i ännu sämre skick än det var innan mörkret kom. Men så är fallet!
Måste säga att jag inte hade klarat mig en dag utan bra hårvårdsprodukter. Förr gick jag på priset vad gäller hårvård, köpte det billigaste i livsmedelsaffäen. Numera är det min egna hårkvalite och hårets behov som får styra. Den förändringen gör gott för håret och skulle kunna göra plånboken mycket tommare... 

...men... Det finurliga med bra hårvårdsprodukter, egentligen bra kroppsprodukter över lag, är att det går åt mindre mängd. Jag använder en klick som en krona max en två krona av mitt shampo och balsam idag. Förr var det nästan en hel hand som gällde! På så sätt blir det alltså dyrare i nuet men inte på längre sikt! Och gör man som jag att man beställer sina hårvårdsprodukter från Nordic feels så slipper man också bära hem dem. Mycket smidare med paket än att gå i affären och välja schampo. Smart val kan också var att lagra när bra erbjudanden ligger, som nu!!
Just idag fredag 22/11 får 15% rabatt när du handlar välkända produkter för 399kr till 799kr och handlar du över 799kr får du 20% rabatt idag hos Nordicfeels 

Alltså så smart att handla nu!
Skulle kunna bunkra upp med min årsförbrukning av hårvårdsprodukter om jag hade plats. Förstå hur mycket pengar att tjäna på det! 

Favoritshamo i big pumpflaska. So nice! Det är inte ofta den flaskan tar slut kan kan säga. En liten, liten klick masseras lite mellan handflatorna och sen vidare till att masseras in i håret och hårbotten. Alltså förstå skillnaden på hårkvalité. Drygt som bara den och gör min lilla man mjuk och lent live that feeling!  

Beställde också hem "sweet water balm" från samma märke. Har inte testat den tidigare men den ska reda ut trassligt nytvättat hår enkelt. Det ska bli ett nöje att ta i den produkten nästa gång jag tvättar håret. By the way Bra shampo som från Crush gör också att jag numera tvättar håret mer sällan än ofta. Förr med billigt shampo tvättade jag håret varje dag. Numera 1-2 gånger per vecka. Håret mår bättre och jag sparar ännu mer av produkter.

Mina bästa shampo och balsam tips kommer från Crush och du hittar dem HÄR under hårvård Och som sagt bra rabatter för shopping som bara gäller idag fredag!!!

Bra verktyg till mysigare vintertid. Mår håret bra mår vi bra . In och checka vad ni behöver till ert hår på Nordicfell- bra priser från böjan och sen rabatt på det idag! Kan det bli så mycket bättre än så???

Kram A.