Lagom till helgen står vi nu i julpyntets månad. Har man smak för färg och form kan man få mången tomten att passa in. Och hemmet och tomtarna harmoniserar i värme. Men har man inte smak för färg och form frågar jag mig varför man skapar hem mer bli likt ett virrevarv av allt och inget så här års. Och vem trivs i det? Kan det vara så att julpyntets matchning återspeglar vilken personlighet vi är..? Den värme vi utstrålar i våra handlingar i vanliga livet känns i tomtarna Tomtarna kan vara många om hjärta och själ finns med, men om det inte finns blir mången tomtar iskalla och felplacerade. . Hur ser det ut hos er med julpyntet? Tomtar i varje vrå? Matchar ni julen till harmoni ? Jag hade mer pynt framme när barnen var små. Numera tar jag fram det som jag tycker passar in i hemmet idag. Dagispyntet är nerpackat och inget som passar in hos längre. Var sak har sin tid. Ljusstakar har bytts ut till traditionella pappersstjärnor och jag är mer för vitt och guld. Tomten klär lika fint som gråvit. Vitt lyser upp och ger mer lugn än det röda. Men så är det det där med julstjärnor - kanske borde byta ut till vita istället för traditionsenligt röda? Ska fundera lite.. Kram A.