Mer rött i stugan ihop med det vita. Nästan som synden. Ja ja, faktiskt är jag nöjd ändå. Det är första julen i det nya köket och julpyntets tidigare platser finns inte kvar. Och jag vill ha det cleant och stilfullt. Två stjärnor i rött i vita krukor och ett rött ljus med julmachett enkekt och trivsamt på vår disk. Känns lagom . Höll på sent igår med mitt homestylingsprojekt. Alltid nice att vara kreativ. Och det för med inredning är trivsamt att skapa. Hur som hinner jag tänka mycket när jag står där med penseln. Så här års om det finns en sanning i att tomten är snäll mot alla barnen? Kan låtsas tomtar vara surrogat för människan som inte jobbar med sina värmande element? Den riktiga tomten är snäll och god, trampar inte på människor utan behandlar andra människor och dess egendom med respekt. I tider av otrohet och dominant framfart behöver människan jobba med sig själv, så tron på tomten inte bara blir fake. Kram A.