Klär jag i grått hår? Och prisvänligt innan midnatt

dec 01
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-1 19:12

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel SE)

Det där att komma upp i ålder som jag och tillhöra den sk medelåldern kan ge olika förändringar i kroppen. Inget konstigt egentligen. Våra kroppar åldras med våra siffror. Thats it! Men vi har olika acceptans till olika förändringar. Och trivsel. 

Det där med grått hår tex... från blont till svart till blont igen . Alltså nästan ett helt liv med olika färgnings och blekningspreparat i håret. Alla har inte heller varit så skonsamma. Började bleknings karriären som 13-åring med ren vätesuperoxid i håret... Hm..
Min mormor sa att jag kommer bli gråhårig tidigt för att jag blekte håret. Om hon fick rätt eller inte är jag inte rätt person att avgöra. Men att vara 52 år och ha lite grå strån här och var är nog ganska vanligt.
Eller vad tror ni?
 

Hur som är jag inte av acceptans att känna trivsel i grått så jag fortsätter med blekning och färg i håret. Numera är jag mer ordentligt med vilka produkter jag har i, även om det på senare tid blivit att jag färgar och klipper det själv..

Bra schampo och balsam för färgat hår, inpackning spray som trasslar ut mitt toviga hår och spray som får det att hålla frisyren. 
Såklart att det är en del produkter som också kostar en slant. Dock kan jag säga att de produkterna som jag använder är mycket dryga och håller hur länge som helst!!  Men också handlar jag mina hårvårdsprodukter från NordicFeel Det valet ger mig alltid bra priser och jag står liksom aldrig utan produkt hemma längre.
Superbra!!

Därav mina vänner tipsar jag om att göra som jag gjorde nyss- Nyttja Nordic feels Black Friday priser som gäller ända fram till midnatt ikväll! Så några timmar var!!!
Alltså vissa produkter har upp till 70% rabatt nu!!! Fyll upp dina hårvårdsprodukter du också till dessa superpriser. Du når hela sortimentet hos Nordic Feel  
HÄR !
Glad att kunna tipsa vidare om sånt som gynnar min plånbok och som också kan gynna er!
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram A.


Tonårsmamma ligger steget före och nyttjar black weekend priser på hygien och kroppsprodukter

dec 01
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-1 11:28

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek)

 Ibland känner jag att jag släpar och inte riktigt tar till vara de möjligheter som den tid jag lever i ger mig. Som detta med näthandel. Jag älskar att handla på nätet- och gärna med hemleverans. Alltså det ger mig så mycket mer tid till annat än att trängas i butiker med andra människor. 

1 december idag och ännu mer köpglada människor ute och jag blir stressad bara jag tänker tanken. Så skönt att avverka köp i lugn och ro genom klick på datorn i hem miljö.

Men sen finns det då vissa saker som jag inte tänkt på att handla genom nätet. Ta detta med hygien och kroppsvårdsprodukter som tillhör vardagen och som liksom alltid ska finnas hemmavid. Pang bom är det någon som tagit sista tampongen och jag får släppa allt för att rusa till apoteket. I ett tonårshem är det är det tydligen en mammas syssla..
Eller duscholja där sista droppen kramats ur osv. Tonårsmamman blir lynchad och måste ge sig iväg och handla!
Tonåringar förutsätter en mamma och hennes koll på olika plan. Till skillnad mot fadern, eftersom våra tamponger och hygienprodukter tas med dit varannan helg..
Känns det igen?

Hur som har jag sent om sido nu äntligen fått tummen ur att näthandla vårt vardagssortiment av kropps och hygienartiklar. Så jäkla nöjd!!! Bra priser och en riktigt bra överblick som gjorde att jag snabbt och enkelt kunde få ihop våra behövande produkter.
Och nu till det bästa- black week priser gäller hela dagen idag söndag också!!! Så helt självklart har jag precis klickat iväg en tillläggsbeställning- och vet ni- jag hittade tom några finfina julklappar till bästa pris!

Mitt tips idag- In på Kronans Apotek  och beställ ditt vardagsortiment du också så du ligger steget före! Enkelt kan du nu låta bli att produkterna tar slut hemmavid och som bonus blir det en konflikt mindre med tonåringars ego. 
 

Enkelt klickar du hem vad du behöver HÄR och du glöm inte att det finns julklappar att få till där också! Black Week priser gäller 12 timmar till hela dagen idag!
Det gynnar den relationen också- eller hur?! 


Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2019  >>
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

View posts in large calendar