Adventsmys passar in i nya köket och singlarnas frihet en gudagåva!

dec 02
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-2 22:42
Så är också advent invigt i nys köket. Spontant mysigt och enkelt. Gillar de orden i god kombination. Precis som vårt kök. Absolut inte det flådigaste men ändå stilrent fast ändå enkelt. Däremot fick den spontana dukningen bli i gunstema En fin blandning av nytt och gammalt. Nästan som en återspegling av livet. De dåliga mindre bra som finns med från ens historia kan alltid bytas ut och göra om med nytänk. I små doser går helt nytt att blandas in i historien. Det är när alla stegen är detsamma år ut och år in som historien alltid blir densamma . Det är bara objekten som växlar. Tillfreds som singel ger frihets känsla. En frihet och kraft som inte kan fås när man lever ihop med någon. Frihet som ger upphov till den spontanitet som ger livet bonus. Läste någonstans att det alltid ligger en hund begravd när två som i ett par alltid hänger ihop och tycker lika. 1. Vi är alla skapta olika Och därmed är det stor chans att en av parterna håller tillbaka och agerar som en Nicke docka och ja-sägare. Funkar tills bägaren inombords rinner över och katastrofen är ett faktum. Ni vet otaliga är de sk perfekta förhållanden, som är så bra för ” vi tycker och tänker lika och vi vill att göra saker ihop”, för att sedan raseras i ett katastrofläge ingen hade anat. Otrohet kommer och otrohet består. Inte ens en helkontrollerad kvinna som styr upp tvåsamheten efter tron om att bägge vill vara med varandra jämnt. Tron är inte samma som sant och kvinnans kontroll och framtidsplan leder bara mot ett håll. De bägge o: na talar för sig Alla människor behöver frihet att tänka göra och förmå sig Frihet är en kraftfullhet skön känsla som gynnas av singelliv. Höj er med det alla ni som lever som singlar By the way är det första julen med ny köket. Spännen och bra so far! I morgon är det TÄVLINGSDAX på min insta igen. Och som vanligt ni som deltar kan vinna Kram A.

Njuta koppla av eller högprestera och stressa runt årets sista månad

dec 02
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-2 10:51
Då var det dags igen - Årets mest högpresterande månad är här. Ni vet den månaden vi förväntas att göra och hinna så mycket mer än vad som näst intill är mänsklig tillfredställelse. Samtidigt som vi ska le njuta och koppla av. Tja, Falsk eller sann marknadsföring av december? 2019 och det är dags att varva ner- Ingen tackar oss för presterande som tar knäcken på oss. Ingen tackar oss för att vi är mer i framtidens steg , nästan springande dit, så att vi tappar här och nu. För vems skull? Kan det var så de som försöker sätta den framtid som vi inte vet något om är så rädda att missa något av den om de inte planerar den nu? Vilken stress! Mitt arbetsbord för dagen. Jag njuter av jobbet på skärmen och utsikten. Vyn över här och nu i mitt egna hem. Njuter - inget överflöd av pynt. Utan match matchning i enklaste lag. Tacksam över mina val. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2019  >>
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

View posts in large calendar