När fotokonst blir som snyggast och effektfullt till den inre känslan

dec 07
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-7 22:47

[ Innehåller reklamlänk för Optimalprint.se ]

Goda minnens påverkan för nutidens sinnesstämning är som godis. Tyvärr har vi inte tillgång till alla våra minnen jämnt och ständigt. Så det där med påminnelser är finurligt och bra.

En låtlista med 10 i top på låtar som ger mig ett gott minne som då påverkar min sinnesstämning åt det goda hållet. Så bra och bäst!

En god bok som jag läst och kan utan och innan, men som gör mig glad vid bara tanken på titeln.

Affirmationer på hallspegeln som höjer mig, ger mig mod och gör mig starkare. Alltså påminnelser så att inte självkänslan sviktar eller tappas.

Sen har vi det där med bilder på det finaste vi vet!
Foton och bilder på miljöer, situationer, platser och personer av ett gott minne. Så härligt god är den påverkan!
Ett photo på väggen, en bild på en mugg osv. Låt det bästa du vet synas för både ditt medvetna och omedvetna jag, så ofta och så länge som möjligt utan att du medvetet behöver titta på det. Effektfult och förtrollande!

Checka in produkter och tjänster hos Optimalprint HÄR och nyttja koden SMARTSON55 Den ger hela 55% rabatt och gäller fram tom 22 december!!

Perfekt för valet att fixa en glädjande tavla till hallväggen på det bästa vi vet som påverkar   sinnesstämningen godast.
Varför just hallväggen?
Tja, oftast är det den väggen vi passerar flest och längst gånger per dag. Fastnar fotot liksom på näthinnan kan ni när som sinnesstämningen svajar något, bara sluta ögonen och let fram fotot / tavlan inom er.
Och vips känns den härliga känslan av, och sinnesstämningen är på väg mot topp igen.
Superduper!
Nyttja koden!
Kram A.


Så inreder jag med ljusslingor hemma och nu är det tänt hos mormor igen

dec 07
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-7 16:07
Myser inomhus efter ruggigt eftermiddagsbesök på kyrkogården. Tänt nytt ljus på mormors grav så fint och värmande med ljus och lyktor på kyrkogården. Och jag ängtar mormor och morfar en en extra tanke ♥️ Här hemma har det fikats med goda saffranslängder från Tempo. 3 för 20kr är ett fasligt bra pris för gott kaffebröd🤩 Här hemma har jag trixat och fixat med fler ljuspunkter. Behöver dem så väl i denna grå vintertid. Idag faktiskt, syntes det blå på himlen och faktiskt några solstrålar!!! Så välbehövligt! Nu eftermiddags skymning igen och det lilla ljus som går behövs . Kanske behövs mer kaffe för att inte ögonen ska trilla ihop. Fick en ljusslinga till av mamma och nu nöjd med vad jag fixat till. Kommer lysa fint när mörkret faller. Så enkelt det kan va att fixa välbehövliga ljuspunkter! Kram A.

Idol 2019 och Tusse är allas vår vinnare med mod lekfullhet och sitt känsloregistrer!

dec 07
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-7 09:14
Såg ni Idolfinalen igår? Vilka killar i finalen- vilka röster och vilket artisteri! Jag brukar inte ringa och rösta..Faktiskt har jag ringt och röstat varje vecka på samma deltagare. Jag har inte haft tvekan en enda gång. Studier tar på krafterna och sällskapet i tv soffan somnade långt innan idol . Min minsting! Hur som blev det en vinnare igår i finalen. En värdig vinnare i mitt tycke! 17 år gammal vann Tusse igår Idol! Se reprisen efter Nyhetsmorgon el gå in på TV4 play och se. Alltså vilken idolresa denna 17 åring har gjort!! och vilka känslor han har framkallat i sina uppträdanden. Jag har både skrattat, känt glädje och jag har fått torkat tårar av hans uppträdande och inlevelse. Han har en sån potential inom artisteri som få! Jag hoppas vill och tror att han nu i din unga ålder kommer få det bästa tryggaste spelarna vid sin sida när han nu ska ut i den stora musikbranschen! STORT GRATTIS TUSSE!! Varje vecka var du den som fick min röst! Du är en mästare vid så unga år. Bara du själv kan bestämma hur långt du kan gå. Modet lekfullheten och känsloregistret- alltså wow! Han har det och han visar det! Idolsvinnare 2019 är en riktig vinnare! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2019  >>
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

View posts in large calendar