Nya favoriter , ungarna vet vad jag gillar och får mig att tänka om

dec 26
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-26 16:09
Har ni tänkt på att ge bort presenter kan skapa nya oanade favoriter hos mottagaren? Som givare kan man scanna av och hitta tänkbara paket som skapar ett behov som aldrig var tänkt av mottagaren. Rätt fiffigt för att skapa utveckling hos någon som inte hade tänkt . Att vara småsnål på jul tycker jag inte passar sig. Framför allt mot barn. När de billigaste och minsta önskningarna plockas från önskelistor och egot själv matas med kostnader som fester bröllop resor och smycken. Hujedamig! Men då vet man att återigen är leverne i dominansen enbart en tidsfråga innan otrohet & kaos också går igen. Att styra upp tider planering mat presenter mm för en vuxen man är att nedvärdera mannens egna kompetens. Myser i leopard nerifrån och upp. Så glad och tacksam över finaste morgonrock i detta mönstrer som jag älskar. Dock med en stor tveksamhet till att bära morgonrock, men på dessa dagar har jag kommit att älska plagget! Med pyamas mönster under i samma mönster trivs jag! Funkade även perfa igår när jag skulle hämta hem barnen. En självklarhet som tonårsförälder att avstå alkoholen för sina tonåringars skull. Hade det varit självklart , hade jag inte behövt bege mig ut i vinter natten och hämtat hem barn. Tänk så enkelt det kan vara att få lov att tänka till & ge alldeles själv. Och så bra det blir! Tillskillnad mot när andras Egon styr upp enbart efter egen vinning skull! Mitt mönster på världens fluffigaste morgonrock från finaste tjejer som vet vad deras enda mamma behöver utan att någon annan behöver diktera eller dirigera villkoren . Kram A

Som jag har letat..efter guldet som ska skimra, vardag som fest

dec 26
Skrivet av: Annelie Eng 2019-12-26 12:20

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhaus SE)

Får ni också dille på saker och ting emellanåt?
Ni vet när ni får en tanke på något och sen inte kan släppa det?

Jag skapar ofta dessa bilder i huvet på saker jag vill ha och sådant som jag vill uppleva. Detta utan att veta om sakerna finns att uppbringa eller om någon tidigare har upplevt det jag vill uppleva.
När jag väl släppt tanken är det först då den kommer bli verklighet. Ni vet man måste släppa fokus på tiden och bara vara säker på att tanken ska bli verklighet.
  
Guldiga bestick som tål diskmaskin en tanke som funnits sen köket blev klart i somras. Och som jag har letat! Jag såg likaväl vardag- som festdukningar framför mig .
Utan resultat av letande släppte jag fokuset, och sen mitt i julklappsinköpen hittade jag dem, världens finaste bestick!!!

Guldigt fint skimrade de på de juldukade bordet likaväl som till mer lättare lunchdukning!
Besticken är från Lagerhause. De är lagom guldiga, greppvänliga, tål maskindisk, lagom stora och lagom i pris! Precis sådana som de var från början i min tanke! Länk till besticken hittar ni nederst i inlägget!

Perfekt passar besticken in i mitt hem! Och glad över att jag också passade på att köpa salladsbesticken till.

Nu är de gamla besticken urgallrade ur bestickslådan. Och även där skimrar det nu så guldigt fint när den dras ut!
Guldbestick från Lagerhause, maskindisktåliga hittar ni HÄR

Glad och tacksam över mina nya bestick och förmågan att släppa tiden och enbart behålla fokus på att tanken kommer bli sannönskar jag er nu en god fortsättning på julhelgen!
Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2019  >>
tiontofr
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

View posts in large calendar