(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för marcmirren)Förstår ni hur bra det är för en högkänslig personlighetstyp som jag, detta med näthandel. Att i lugnan ro kunna sitta i trygg hemmiljö och klicka hem det jag önskar. Helt utan att onödig energi dränerar mig. 

Kanske känner någon av er också igen er i att genom åren lagt timmar i köpcentra för att sedan komma hem HELT slut och utpumpad medans andra enkelt kan gå vidare och slå klackarna i taket..?
Näthandeln är verkligen för mig att minska min negativa del av annorlunda känslan. Den andra delen att känna mig unikt annorlunda stärker jag gärna!
Tänk i år blev alla julklappar handlade hemifrån genom ett klick på datorn. Superskönt!
Märkte mina tjejer med fina bokstavshalsband i julklapp. Fantastiskt fina och uppskattande! Finns i både guld och silver och passar alla åldrar!

Att hitta smycken som går hem hos alla i min tjejligan är definitivt inte det lättaste..
Tipsar därav om smycken från Marc Mirren- fantastisk fina!! 
Rabattkoden: annelieeng15
ger 15 % i rabatt till 30/1!!
Ett säkert val till finaste överraskande gåvan till någon när och kär! Rabattkod ihop med fri frakt och snabb leverans blir ett självklart val för smyckesköp i nuet!
Checka av Marc Mirrens sida och låt mig gärna veta vilket/ vilka som blev dina favorit smycken på sidan!?

Världen utanför oss är något att förhålla sig till så att vi kan ta del av mer av den. Därav behöver vi alla skaffa oss och öva upp verktyg passande oss själv som ger den möjligheten.
Näthandel är ett verktyg för mig som besparar mig onödigt energiutsläpp!
Min fina bokstavsamulett i guld får bli en påminnelse om att befästa och utöka verktygslådan för mitt inre och min personlighetstyp under 2020!
Kram A.