Tips på reafynd & att ingå i tonåringars team ger belöning.

jan 08
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-8 21:13
Jag är inte mycket för att springa bena av mig för att fynda på januariregnet. Däremot trivs i upplevelser ihop med ungarna. Återkommer ofta angående hur viktigt det är att styra till stunder på tu man hand med sina barn & ungdomar. Så viktigt att som vuxen styra upp men också att se till att det blir på barnens villkor. Det är förödande för den kvot av ungar som inte får de där stunderna på egen hand med föräldrar. De ungar som bara får ta del av föräldrar som inte växer ihop med barn och tonåringar behov och ålder, utan istället lägger pengar på egna resor och umgänge med nya partners och andra ungar. De som inte får de behövda egna umgänget och uppmärksamheten. Så därav - visst blev det en sväng på stan bland rea priser och folkhav. Precis som tjejerna önskade. Mysig middag i lugnan ro. Där det goda samtalet får styra istället för tiden . Lyxigt och viktigt! Och även jag fyndade! Ett par vita sneakers till och jag kommer bo i detta ser i vår! Nöjd med detta & nöjd att ingå i teamet med mina tonåringar. Belöning genom härligt sms idag. Never ever give up och stå stadigt på egna ben. Gör vad jag kan för att se ska få med sig det! Kram A.

Dags för körkortsutbildning och mina ungars medvetenhet

jan 08
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-8 07:00
I en försmak av vardagen startade vi upp gårdagen. Hemmajobb för mig & riskett utbildning för tonåringarna redan på morgonen. Jag är nästan förvånad hur enkelt de kom upp och iväg. Dels berodde de nog på nyfikenhet hos dem , att starta upp körkortsutbildning mer på riktigt, men också dels att jag betalat Riskettutbildning för dem. De är fullt medvetna om att jag med en inkomst sliter väl ibland för saker som gynnar dem. Det är intressant detta med att vara en felaktig förälder eller inte. Aktiviteter och stunder på tumanhand så viktiga för oss föräldrar att styra upp med våra ungar. För oj vad de behöver de och vad det ger. Blev en promenad till körskolan med bägge tjejerna under eftermiddagen för inskrivning. Och yes de skrattade åt mina många frågor. Men det bjuder jag på! My girls . Medvetna och tacksam har de koll på kostnader och ser skillnader . Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar