Näst intill ingen skillnad på ljus på bilden från sen går kväll och idag tidiga morgon. Arbetsplatsen är densamma och det är jag och datorn som teamar. Sedan känns det nästan mörkare i morgonen än vad sen kväll igår gjorde. Skillnaden är att den stora kaffemuggen är med i morgonen och att i dag är det DEADLINE!! Behövs deadlines? Är deadlines stressande? Tillhör du dem som strukturerat planerar vägen fram till deadlines? Eller tillhör du dem som tar dag för dag och hoppar på nya möjligheter som dyker upp efter vägen och leder dig fortsatt framåt? Jag tror att deadlines är bra - man gör en avstämning mot hur långt man tog sig. Skapar en känsla att man klarar av att göra det man tar sig för. Att vara en jäkel på att genomföra sina drömmar kräver liksom sina deadlines. Hur vet man annars att man är i mål? Happy fredag från mig och min dator! Och jag ser målgången där framme.. men jag är inte där riktigt än .. Imorgon ska jag sova! Ha ha. Men först ska jag över mållinjen ! Välkommen deadlines - jag är en jäkel på att genomföra mina drömmar! Kram A.