Mitt kreativa jag gynnas och recept på snabb kvällslimpa

jan 12
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-12 21:41
Förvånar mig själv ibland. Att jag verklige. Tar tag i seg som jag vill och kan. Och detta med återhämntning är något som jag vill och kan ta in med mercrwgelbundenhet . Så av vikt för både utveckling och kreativitet. Att inte bara fortsätta lunka på och i nästa liksom . En mamma och fyra döttrar varav två hemmavarande tonåringar. Starka tjejer alla fyra. Pp hemmaplan iallafall. Finns säkerligen. Miljöer som de är ja sägare i också.. men här är hemma och trygghetszoon och yes- här finns åsikter! Ihop med företagande är det i sin fulla natur av vikt att även jag prioriterar återhämntning. Inte bara jag landet är fyllt av fler singelmorsor som skulle må bra av det . Iallafall är jag igång och inbokade återhämntningstunder med regelbundenhet finns nu i almanacka. Känns bra med ny vecka imorn! Avslutar söndagsstunden med lässtund i fina julklappsböcker av gudsonen. Och till det Tea och mackor. Och inte vilka mackor som helst - ljummet nybakat bröd!!!! Gjort av mig. Så härligt med en kreativitetsstund! Receptet kommer nedan! Jag är reda för ny arbetsvecka och startar tidigt och iväg imorn. Och fortsätter sedan med en stunds kvälls jobb. Nytt år med nya rutiner ihop med mitt egna ansvar gör mig taggad och redo . Recept Söndagslimpa 2dll havregryn 4dl vetemjöl 1dl solrosfrön 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 2,5 dl naturell kvarg 0,5 dl flytande honung 2 mogna bananer Tillagning Smöra en bröd form och sätt ugnen på 200gr Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Miss bananerna på en tallrik. Vänd i kvarg honung o bananer i bunken och blanda ihop till en tjock smet. Bred ut i den smorda formen. Grädda nederst i ca 1 timme. Supergott med eller utan bra böcker! Kram A.

Arv genom tonåringar och nytt rea tips

jan 12
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-12 12:58
Mildare än mildast denna vinter. Ändå är vår hall fullproppad med varmaste vinterjackor. Ja, jo flertalet av dem är mina. Sen att tjejerna ärvt mitt intresse för skor och jackor.. vore kanske konstigt annars eller hur? Funderar på det där hur mycket man ärver och hur mycket av det man sen kan jobba bort om man inte trivs med det. Eller om det inte leder en själv framåt? Jag ser mycket av mig själv i mina tjejer. Därmed inte sagt att de alla ärvt det som jag ser som det bästa hos mig själv. En del av det jag ser går i arv till dem har jag själv arbetar bort sen några år tillbaka. Märkligt att då se det igen.. Alla har vi ett eget ansvar i att jobba för det som är viktigt på riktigt. Vad det nu må vara. Ibland är det skittufft som singelmamma att vara i relation med sina tonåringar... Jag förstår ibland varför de handlar som de gör men kan samtidigt bli sårad i hjärtat. Jag blir rädd ibland när jag ser förändringar hos dem och deras påverkan av kyla och is. Ni vet coolhetens magi är ingen magi överhuvudtaget. Det finns alltid en vinst i att vara snäll god och jobba upp ödmjukheten . Valet du gör när du steppar upp dig tar dig rättigheter istället för att se ansvar och skyldigheter är bara nonsens att det är ett vinnande koncept. Ni vet universums lagar och tiden har ingen makt. Så tids nog när du jobbat mot istället för för ett varmt ödmjukt klimat kommer kylan tränga in även på din hud. Ett beteende jag ser skräck i att mina skulle påverkas av. Nix pix ordning i reda pengar på fredag ingen lycka är bestående när landet inte är genomkrattat innan nya frön sås. Ogräset kommer komma upp ta sig upp ta för sig och vips är ogräsgrödan åter oredan som syns. Förresten en ny rock till hallen.. dock mer för vårvärme - snygg som attan och på rea. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar