Att göra så gott man kan- då är det mänskligt att fela

jan 14
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-14 20:04
Det man gjorde igår kan ett dygn snare bli något helt annat med lärdomar och insikter som dygnet gav . Det är mänskligt att fela. Är det också mänskligt att nedvända den som felar? Om vi utgår från att alla gör det bästa med de verktyg de har tillgång till i situationen både igår idag och i framtiden. Att alla gör det bästa av det som de i stunden förmår. Så mycket enklare det blir att förstå omgivningen och andra på ett bättre sätt. Och tänk så mycket bättre det och blir för oss själva. Mer godhjärtade behöver vi inte drömma andra för felande. Vilket också gäller oss själva. Du är ok jag är ok vi är ok. Med utgångspunkt av att du jag vi gör det bästa med det vi har tillgång till i situationerna igår idag och i framtiden. Skjutningen så bra det är med reflektioner så att de verktyg jag hade tillgång till i en situation i historien , ibland blir andra färre eller fler idag och i framtiden. Och det där med trevligt bemötande- det är alltid en vinnare. Fortsätter elda upp julen - den brinner länge Kram A.

Sparsamt med färger och mönster, mer stilrent när det kommer till hemmiljö

jan 14
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-14 06:40
Hujedamig mig vad sex blåser ute. Ogillar skarpt just skarpa vindar och storm. Skön känsla att i entreprenörs rollens flexibla ådra inte behöver ut i morgontimmen denna morgonen. Hemmet är skönt luftigt o städat utan julpynt. Både det och jag väntar på att vårsolen ska komma på riktigt. Att inreda och göra om i hemmet är verkligen kul. Och inte vara med nytt. Att just blanda nytt och gammalt tycker jag om. ofta finns det så många saker här och var som går att ta till vars och mix matcha med. Så nöjd med mitt svart vita tänk och det räcker ibland med en grön kvist som färgklick att ” bryta med. Det där med oroligt julgranstänk med mängder av färger och mönster går bort. Kanske dax att sätta upp tavlor idag. Men först ska det jobbas på. Uppstart av nytt uppdrag idag. Tippen! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar