(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mat.se)

 Nytt år och nya rutiner.
Präktigt talesätt..?
Hur många är inte rutinerna som påbörjas direkt vid årsskiftet för att sedan brytas veckan eller tom dagen där på?
Finns nog en viss sanning i det, men jag tror ändå på uppstart av något nytt befäst vid ett speciellt tillfälle eller dag som årsskifte. Själv är jag igång med tidsbesparande..Alltså jag reflekterar och vill att min tid ska innehålla det bästa för mig och inte tvärtom.
Jag har nu (ÄNTLIGEN) börjat att nyttja beställning och hemleverans av mat. Befäste uppstart av detta nya inköpssättet av mat för mig, ihop med köksrenoveringen. När köket var klart, skulle jag beställa hem mat för första gången. Köket blev klart, men matleveransen väntade., På något sätt var jag inte helt klar över min målbild och beställningen uteblev. Och det fanns säkert någon mening med det. Nyttjade en rabattkod lagom till jul och 22 dec kom min första hemleverans. Och nu kan jag bjuda er på en rabattkod och alltså få ett bättre pris som ny kund hos Mat.se!!
Alltså vilket tidssparande för mig! ALL julmat levererades direkt till min ytterdörr. Allt var med i beställningen och jag var supernöjd! Förstå vad tid jag sparade som slapp trängas med andra julmatshandlade människor!

Målet för 2020 är att göra detta till en vana och rutin. Mat.se ger mig definitivt bra möjligheter till att ro i land min önskade rutin till en vana! Jag beställer ena dagen och får varorna andra dagen. Beställning över 700kr ger fri frakt Superbra!

Och då är frågan- Hur ofta ska jag då beställa.?
Jag tänker att 2 gånger per månad känns som en bra rutin att öva och få till. Ett jämnt flöde av inköp och förbrukning.  Det kändes tom lyxigt i söndagskväll sätta mig i lugn och ro vid datorn och göra min beställning. För att sedan ta emot leveransen i måndags. Ny vecka och uppfyllt med mat och specerier. Så skönt!!

Just måndag känns som ett bra val av leveransdag för mig. Funderade på torsdagar också för att vara påfylld till helgen.. Hur som är jag supernöjd!
Påfyllt i kyl frys och skafferi utan att jag behövt lägga 1 minut på plats i affär! Detta sparar mig och min tid!! Och ger mig utrymme till att stoppa in annat som jag trivs bättre med!
Har du inte testat - så testa detta! Sån lyxig känsla att ta emot sina fyllda matkassar vid sin egna yyterdörr. Länken nedan ger dig som ny kund 200 kr i rabatt!!
Bra va?

Innehållet av vår tid har vi själva ansvar över . Att slänga ut den på onödigt verkar helt onödigt. när man väl tänker efter Det jag gjort förr behöver inte vara det bästa i nuet. Tänk så mycket av min tid som jag tillbringat i mataffärer varv efter varv. . 
Mat.se ger mig verkligen en ny kraft och luft i min tid.

Nykundsrabatt hos Mat.se på 200kr - HÄR
Kram A.