s

När kaffet smakar gott av bästa kontorsservice

jan 17
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-17 11:51

Tidigt morgonmöte denna morgon med transport in till "the big town" innan. Och ibland blir morgontiden knapp... Idag fick jag prioritera bort morgonkaffet på hemmaplan. Förstå känslan att sitta i bilkö genom stan i morgonmörkret och inte vara på fylldmed kaffe. Inte ens ha en mugg nybryggt i bilen..

Skön känsla dåatt bli erbjuden gott kaffe innan möte. Ytterligare en ny maskin att knappa in det kaffet som jag önskade.
Kan det vara så att ju fler specifika val som går att göra på dessa maskiner, ju godare blir kaffet?

Hur som -olika möten i olika lokaler och byggnader innbär att jag stöter på all världens olika märken av kaffemaskiner. Den ena med fler val och knapptryckningar än den andra. En del smakar mer vatten än kaffe och så finns det en del som.. tja det är som om jag vill bära med mig maskinen hem- så gott blir kaffet!

Oavsett det är första gången man tar kaffe ur maskinen eller om det sker dagligen, så ska det ge en skön känsla med kaffet i muggen.

Smart val det där att hyra kaffemaskin. En väl servad kaffemaskin har också en stor del i en välsmakad kopp gott kaffe! Tänker att det är bland den bästa kontorsservicen som går att uppbringa. Arbetsplatsen och dess kunder som alltid ges tillgången av just en väl fungerande servad och gott smakande kaffe maskin, har alltid mmöjlighet att ligga på topp.
Alltså kan det bli bättre när ingen på arbetsplatsen behöver hålla i de trådarna utan servicen ingår??!!
Intressant lärande av att få skriva det här ihop med ett uthyrningsföretag av kaffemaskiner. Orden och tankarna är som sig bör mina egna. Och yes jag är en van och inbiten kaffeälskare som mår allra bäst med att starta om dagen med en gott nybryggt!

Så även om jag trivs gott med kaffedrickande på olika fikaställen på stan och även hemma med bästa kaffesorten i bryggen, så ger det en god känsla av att ha blivit servad gott kaffe från en hyrd välfungerande och välsmakande kaffemaskin under ett arbetsplatsmöte.

Ett leed i bra och medvetna val är alltid bra!

Kram A.

 


Dominans, ett spektakel

jan 17
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-17 10:22
Ibland hör man saker så nästan öronen trillar av. Skulle ljuga om jag skrev att jag är förvånad. Men visst är det ändå märkligt når historier som slutat med buller och bång återigen upprepas. All den kraft som läggs på att ha ett finger med i spelet och styra och ställa vad gäller andra skulle må så mycket bättre av att läggas på den egna utvecklingen. Resultat skulle bli att en och annan vuxen skulle kunna utvecklas och även följa sin ålder i sin klädstil. Barn som skulle må bättre, inte behöva skämmas eller kommer i kläm. Dominans, ett spektakel som styr utan vidsynthet av hur det påverkar omgivningen. Finns det någonsin ett skäl till att styra och ställa och förändra en annan vuxen människa? Finns det någonsin ett skäl till att göra sig underordnad en annan vuxen människa? Finns det någonsin ett skäl till att styra i det man inte har att göra med? Nix. Stolt när jag ser att mina ungar, stora som små som ser attraktion i självständighet. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar