Trivelkontot står man själv för

jan 20
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-20 12:53
En lyxig känsla att ha bilen nytankad och nytvättat. Fixad och klar på ett och samma ställe. Det skapar vinning av tid och trivsel. Trivsel är viktigt! Trivs man inte behöver man förändra. Det är ingen annan som kan förändra åt någon annan. Det är bara man själv. Så var det när jag gick från anställd till egenföretagare. Från gammal skruttig bil till leasingbilar . Bägge stegen på darrande ben. Jag har slängt mig utför så många gånger i mitt liv och också med det lyckats att ta mig framåt. Tänk om jag inte lyssnat på min egna känsla. Då hade mitt liv begränsats av någon annans känsla. Och tänk alla som gärna tycker och tänker att man ska göra som de gör. Tänk så många som prackar på andra människor sig själva och sina åsikter .. det är det där med viljan att får rätt eller viljan till förändring. Vill man enbart ha rätt då har man missat förändringens kraft. Trivselkontot står man själv för. Det är jäkla bra investering om man väljer att investera i det. Kram A.

Attraktion för kvinnor av kvinnor och förändring ger nya resultat

jan 20
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-20 08:54

[ Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Mighty Solo]

Det är aldrig försent att förändra. Att leva kvar i gamla vanor leder till samma resultat som tidigare oavsett vad det gäller. Tänk så mycket vi människor går runt detta. Vi byter ut objekten vi mörkar historia känslor och resultat osv osv Nästan blir vi sedan förvånade för att vi inte når annat resultat .

Att vecka kroppen i lugn takt på morgonen ihop med kaffet, ingen extra tid utan samtidigt som kaffedrickandet, ger mig en helt annan start än jag tidigare trott. Vi vaknar liksom ihop, kroppen och jag. En gudagod förändring! Gott är också att vara iklädd de mest funktionella och snyggaste träningsplanen jag någonsin haft.
Kan det vara detta att de är gjorda för kvinnor av kvinnor?
De håller in där de ska och har snygga detaljer är i ett fint och härligt material. I really love them!
Med koden: MightyAnnelie15 kan du också testa dem till bästa pris. 15% rabatt på hela sortimentet hos Mighty Solo. För mig ger det extra pepp och go känsla att känna mig snygg och bekväm i klädseln när jag tränar! Också det är en förändring för mig. Tänkte nog tidigare att det inte spelade så stor roll vad jag drog på mig . Men hörrni så fel jag hade!!!
Dessa träningskläder ger mig definitivt attraktion och dragningskraft till att genomföra min morgonväckning och träningspass!
Testa du med om det är skillnad för dig?


Du liksom jag kan alltid göra nytt- Nytänk reflektion och visualisering - bra verktyg när historien är för lik den gamla och viljan om nya resultat finns.

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar