Jag sätter värde på det ärliga samtalet som sker i lugnan ro. Sårbarheten och ärligheten. Känslor som kommer upp till ytan. För visst är sårbarheten den viktigaste och ärligaste känslan att visa? När den känslan visas är det på riktigt. Helt skilt från mängder av något oklara låtsas lekar, där allt är kickt till någon skrapar på ytan. Kom att tänka på en av de bästa utlandssemestrarna jag gjort gjorde jag en vår . En vecka i mig på en grekis ö. Värmande sol en skön pool och ett lagom tempererat hav. Den resan attraherade mig definitivt till fler . Sen dess har det blivit fler men ingen mer ännu under våren.. efter denna gråmulna vintersäsong är jag väl värd att återuppliva det minnet. Ljuset som en solsemester ger är fantastisk och att ta våren tillvara för detta vore super . Grunda sommar brännan innan säsong vore skönt och trivsamt. Medelhavskänsla en dragningskraft med lång middag o givande samtal. Det är givande att äkta känslor kommer fram. Mål att sträva efter och en vårresa är ypperlig! Har ni tänkt på hur enkelt det är att visualisera vissa drömmar? Jag ser redan mitt ssommarbruna hud framför mig en härlig vårdag! Kram A.