Idag en övningsdag mot den bästa versionen av mig själv.

jan 22
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-22 22:16
Ibland tänker jag att jag ska hinna mer än vad jag hinner på en dag. Så glad för för de rutinerna som jag övat under 2019 och som nu börjar sitta fast som rutin. Vatten i stora lass och till maten och inget annat är en sådan rutin. Jag vet ju att både jag och tonåringarna mår bättre av det än än annat i glasen . Så skönt med en powerwalk efter avslutat jobb. Idag. Även om solen precis gick i moln så ändå betydligt ljusare än förra veckan. Alltså det är så skönt att få till en sådant walk när rösten inombords försöker övertala till inomhussittande. Och för varje gång som jag övar ju mer sätter sig nya vanor kontinuerligt och väl. Och för att må bättre behöver alltid nytt övas in. Om och om igen . Att göra samma vändor gör ingen lyckligare. Avslutar nu kvällen med Alla mot alla med Philip. Jag lära mig alltid något varje program ihop med skratt. En bra kombo! Känns skönt också att barr slappa till tvn innan läggdags. Också det en övande rutin - att sitta ner med fokus enbart på tv:n. Samt att somna innan midnatt. Det kräver sin övning för en nattuggla som jag.. vet så väl att sömn är välbehövlig och gör gott. Därav min övning till mer sömn per natt. Verkar ju dumt att fortsätta göra det som inte är bäst för den bästa versionen av mig själv. Kram A.

Kraftfullt när mina ungar förändrar

jan 22
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-22 06:56
För mig är det viktigt att visa mina barn kraften i att våga förändra. Allt går alltid att göra och att få lite bättre genom förändrade steg. Och det som är skit kan bli så jäkla bra. Det finns människor runt dem och andra som aldrig kommer till sin rätt i sitt egna liv. Gamla trassliga relationer tas med in i nya och stegen i de nya är som fastgjutna av gamla steg. Förändring och nya härliga resultat sker inte av motspelare eller omgivning. Förändrat läge nås enbart av den modige kloke som jobbar igenom sig själv. Sårbart - javisst. Men oerhört kraftfullt! Först genom modet att våga förändra och tänka nytt kan och nytt önskar resultat nås i det egna livet och i relation till andra. Mina ungar är kloka. Dock är det fortfarande unga i hjärnan och saknar ibland modet att våga vara modig och agera efter det som de själva tror på. De spelar med i låtsaslekar med en slags oärlighet som behövs jobbas på. Först när de själva är ärliga mot sig själva visar sin ärlighet, kan de liksom jag och du förändra. Så är det för alla. Den mänskliga powern är kraftfull när modet att stega igenom sig själv sin sårbarhet sin delaktighet sitt ansvar och nya förändrade steg! Vilken skillnad emot människor som förklär sina tidigare steg nästan oärligt in i nya relationer. Och allt blir som om spelaren står på repeat . Bara en tidsfråga innan korthuset rasar igen. Om och om igen, same same fast different. Det spelar ingen roll hur många gånger man flyttar hur många gånger man står brud. Fler talesätt än en gång otrogen kommer alltid nestla sig igenom brudklänningarna som våta fläckar. 2020 är ett förändringens år för den som vågars vara modig nog mot sig själv och med eget handlingsansvar gå mot den kraften som det ger. Mina barn är kloka och de kommer förändra. Kraftfullt och modigt med högsta powern av mänsklighet. Det har de lärt sig av mig. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar