Investerar för välbefinnandet

jan 25
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-25 17:45
Alltså 20 minuter per dag i investering och sedan 23 timmar och 40 minuter över till annan. Tja det är det som behövs för god påverkan på välbefinnandet . 2o munters raskt stegande i naturen. Visst är den väl ändå värd sin investering? 20 minuter.. Förstår egentligen varför jag har chansat på att vara den utan.. Ibland är det så att vi alla gör märkliga val. Vi låter det omedvetna styra med gamla skrivande för att slippa din ansträngning. Men så när klokheten tar tag i oss och vi tar eget och medvetet kommando över tankar aktiviter och mål. Tja det är då välbefinnandet kan få sig en lyckospark genom endast 20 minuters investering av natur steg och inandning. Det är sedan som övning ska ske i ur och skur vareviga dag för att sätta varaktighet i investeringen. Genom den ordningen behöver vi inte mata historien vidare med att leva om det vi är mindre nöjda med. 20 minuters investering.. Om man inte vill stå still och tror på avveckling istället för utveckling så klart. I morgon tar jag fler och nya steg Kram A.

Centrumfredag

jan 25
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-25 09:14
Fortfarande mildväder ute för att vara januari. Jag klarar mig utan snön men oj vad solljuset saknas. Igår vindade det rejält när jag eftermiddagswalkade . Idag är det mer vindstilla ute. Skönt! Jag jobbar medvetet och väl för att ha en dragningskraft ut även utan solljuset. Något segt idag av för lite sömn. Precis när jag skulle släcka ner cirklade en helekopter runt över centrum här. Varför har jag ingen aning om men, såklart skapade det orolighet innan jag fick tag på min egen tonåring som var ute på vift. Hujedamig mig vilket otrevligt ljud det är med en helekopter som cirklar över. Tacksam och glad över att inte fallit till föga med alkohol som belöningssystem för att det är helg. Som tonårsmamma känns just alkoholfritt som ett säkert och bättre kort. Valet är också ett medvetet val att att få ungdomarna att inspireras av . 2020 ligger det mod medvetenhet och power i att dricka alkoholfritt! I alkohol kan många gånger ligga flykt. Många delar av en fredag i centrum. Skönt med avslappnat häng utan krusidull. Jag mår bra av umgänge som sker på lika villkor. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar