Påminnelse om mitt egna varför och rabattkod för finfint!

jan 28
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-28 18:25

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för MarcMirren)

Idag fick jag hjälpa en stor utlandsboende dotter med intervju. Det var inte som mina vanliga arbetsintervjuer utan här var det jag som blev intervjuad och frågorna var på engelska också..
Vad gör man inte som mamma.. ?
Mysigt att höra dotterns röst om än att samtalet gick snabbt . Skön känsla också att vara sina ungar tillhands.
Under eftermiddagen blev det också ett mer coachande samtal om vilket val om inriktning som ska göras i gymnasiestudierna. Häftigt när tonårsdotterns känsla redan visste svaret på hennes val.
Vi är lika där hon och jag- att vi behöver snurra några varv för att få fram kraften och modet att lyssna på det vi redan vet inom oss.
Att få vara med på djupet är lyxigt i mammarrelationen!
By the way- Ska beställa hem fler bokstäver till mitt finfina guldplederade
bokstavshalsband från Marc Mirreen.
Känner att jag vill bära mina fyra tjejers första bokstäver på min kedja runt halsen istället för enbart mitt egna A.
Genom att fingra på halsbandet kan jag alltid och jämnt bli påmind om de fyra och att de är de bästa jag vet. I tveksamma situationer kan jag också låta deras bokstäver påminna mig om att de är mitt största varför.

Rabattkod: annelieeng15 ger 15% rabatt tom fredag 30/1 hos Marcmirren.
Så värt att göra en beställning på smycken, dessa dessa dagar som koden gäller!
Varför inte överraska dig själv eller någon när och kär med ett halsband till alla hjärtans dag som snart är i antågande?
 
Pärlörhängen med en liten guldig platta bakom - suveränt fina!

Kanske kan julklapsbokstaven från mamma runt halsen på mina tjejer också vara en vägvisare även för dem. Att jag står bakom dem!
Som mamma vill jag helt klart att de ska utveckla och fortsätta öva upp modet att våga lyssna och följa sin egna känsla!

Nu ska jag beställa mina bokstäver och kanske blir det ett matchande armband till örhängena också.. In och checka du också på finfina smyckeskollektioner och bokstavsbrickor! Och glöm för all del inte rabattkoden annelieeng15 Gäller tom fredag!
Kram A.


Tonåringar känslor & enastående singelmorsor är värd sin cred!

jan 28
Skrivet av: Annelie Eng 2020-01-28 09:16

Måndag igår och tonåringarna anledde. Finns alltid en vision om den härliga känslan och lugnet när de är på hemmaplan igen. I går var jag tom uppe i ottan, utsövd och pigg faktisk, och bakade bröd!! Ibland blir inte min vision sann i mammarollen och jag får ställa om.
Det är som luften går ur tjejerna när de kommer in innanför ytterdörren här, och det kommer en och alla känslor på en och samma gång. Tryggheten och hemma, där kommer känslorna!
Vänder jag på det kanske de har en vision varje gång de är iväg . Om den sen inte blir sann och besvikna känslor inte får komma ut.. - tja då kommer de ut här...

Att kväva känslor är inte sunt. Det förvånar mig att det leks så många låtsaslekar 2020. Låtsaslekar där käckt och glatt är det ända rätta . Livet består av alla känslor och de är lika viktiga alltihop! De känslor som är av negativ art, kräver sin konst att bemöta, bearbeta och tillåta. Vinsten med det arbetet är att nya relationer får också nytt blod och påfyllning. Medans fortsatt låtsaslekar tar med sig all skit från back in the future. Inte ens en sidenklänning kan mota det.
Historien är till för att lära av och ta tillvara. Tvärtom är ett led i ett spektakel.

Det finns många mer än jag som driver ” företaget" Enastående ensamstående mamma. Ett företag som fixar trixar och står pall för känsloutlopp och annat. Jag kan påverka mina tjejer till att inte kapa sina tjejer och till att vara ärliga. Det kräver sin övning.. och just under övning är det enkelt att slå till med gammalt beteende när omvärlden utsätter för prövning.

Ibland undrar jag hur det är möjligt att en vuxen människa inte sätter barnen i första rummet inte ser deras vilja, önskan och känsla .. så länge det sker kommer många barn alltid komma innanför ytterdörren i sin trygghetszon och behöva ge utlopp för hela sitt känsloregister . All cred till alla enastående singelmorsor som fixar detta!

Hur som brödet blev gott . Tonåringarna smakade inte.
Men en vännina fick halva limpan.


Mormors kakform och degbunke in action. Tänk vilken historia det sitter i dem- över generationsgränserna! Snacka om hållbart!

Recept på världen godaste bröd hittar ni i länken här: Brödrecept

Idag är en ny dag. Tonåringarna har sovmorgon och jag har skrivar dag. Det blir en bra dag det här!

By the wy är jag nyklippt också! Yehaa!! Ni får se i nästa inlägg

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2020  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar