Mina ungar påverkas av omvärldens dominans som bryter värderingar

feb 03
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-3 12:17
Det där att vara frilansande innebär att dagarna ser rätt olika ut och att det allt som oftast finns saker att beta av. Det som blivit liggande och som inte är akut så att säga. Klappar mig på axeln för dagens förmiddag! Oj, vad jag mycket effektivt har fått undan! Bra energi har gått åt till rött saker . Ska belöna mig med en frostig walk ni i solen- påpaltad . Jag behöver min påfyllnad - en dotter på väg till Costa Rica. Stora syster som hon är skickade hon flightnr på sms om kl.5 imorse och yes- jag vaknade! En i Spanien som intar nya språkkunskaper- ska kolla läget där i eftermiddag och två nerbäddade sjuklingar här hemma. En singelmammas flexibilitet liksom. Gott att flexibiliteten och energin räcker till jobb också! Och vet ni ibland förstår jag inte den som vill påverka mina liksom andra ungar med dominans .. för omvärlden påverkar dem.. Det finns värderingar och rätt och fel. Ja ja- ska fundera vidare på det där med spatripp och också en kommande båtresa till värmen. Men nu stegande och friskluft som belöning! Kram A.

Påfylld för yehaa det är måndag och jag funderar på en spatripp!!

feb 03
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-3 07:20
Så jäklans gott att få en söndag i solsken!! Så längesen och som jag har väntat!! Har ni tänkt på vad en endaste promenad på 20 minuter kan göra ? Det walk funkar på lunchen eller eftermiddagen . Kanske kan man ta walk till jobbet istället för bilen? Det händer liksom någonting även i huvet vid raska steg. Nya tankar och nya idéer får sig liksom en gratisskjuts och kanske ökar man också motståendet mot negativitet Fast att jag bor mitt i centrum så har jag en fantastisk omgivning att powerwalka i . Undrar faktiskt varför jag tappar den aktiviteten emellanåt när jag märker att det påverkar mig bra..? Japp- hjärnan är en korkad muskel.. Sån tur att den är mottaglig för nytänk och förändring ! Me and my shadow - vilket möte! Äntligen ! Och efter det redo för en ny vecka! Känns så skönt med måndagmorgon! Och att stå för det! Har inte på rak arm koll på innehållet i den , men januarifakturor till revisorn, momsa, skriva ett par texter för samarbeten och starta upp några nya projekt. Anmälan till 2 kurser. Och på privata planet absolut viktigast- julsakerna till källaren- japp de släpar fortfarande. Funderar på en spatripp också, men en så långe är det bara en fundering.. Mer sol i sikte hoppas jag på också ! Kram A

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar