Träningskläder som ger trivsel och sitter som en smäck

feb 04
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-4 21:32

[I samarbete med Mightysolo.com ]

Alltså har också identifiera känslan som kommer av att röra på sig mot känslan av att ligga kvar på soffan?
Vilken är skillnaden i er känsla?
Mig ger det också ett nytt tänk när jag varit i gång med rörelseglädje-
Har ni också känt det.?  

Sen vet jag så vä - hur knapp tiden kan vara som enastående, ensamstående mamma. Tiden kan vara en rejäl kamp när inte uppbackning finns från andre föräldern till barnen.
Hur som att ändå få till iallafall 20 minuters powerwalk i ett hektiskt vardagsliv kan göra så gott. Och det både för både kropp och själ! En enastående handling av en enastående mamma!  

Så skön powerwalk idag i solsken!!!🌞🌞 ha ha skämt och sido - solen var inte i sitt esse idag. Så gråvädret skulle ge dragningskraft för powerwalk. Och det gjorde det! Tacksam för det och energin som kom efteråt !!!! Alla steg till rörelseglädje är alltid bättre än inga alls! Trivsel i sköna snygga träningskläder och ger också extra bonus🌟
Kan det ha att göra med att mina favoriter är tillverkade av kvinnor för kvinnor?💪😍🤩

Med min kod: MightyAnnelie15 hos Mightysolo.com får ni 15% på hela sortimentet 🤩😍🙏 Träningskläderna finna i olika mönster och färger och itter som en smäck!!!!

Så skön känsla att få till stegande mot egna mål. Och fasiken fast att tiden är knapp så går det!

Kram A.

 


Att få en människa att växa och tilliten, den förtjänas!

feb 04
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-4 07:24
Att höra berättas hur människor växer och hur ledning arbetsplats visar uppbackning och tror på människa i organisationen har alltid fascinerar mig. Det finns sådan vinster att hämta genom tron och uppskattning av det lilla. Resultat och prestera är inte allt, inte ens på en arbetsplats. Hej hopp alla ni som stötta blöttas och sjöblött med värme så att andra människor vuxit och blommat ut. Vinst för dem för er och för arbetsplatsen! Snön som föll igår kväll förde inte med sig samma känsla som om den fallit i jultider. Hur som plöjdes två bra filmer igår på Netflix med sjuklingarna Burlesque och Sade haven. Inte ofta jag plöjer filmer utan att somna. Och absolut inte två på raken! Men nu var tiden ihop viktig och filmerna bjöd på alla känslor. Och ni vet det är väl just det livet innebär att beaka oss själva och andra rätten till att känna vad vi könner? Det är då vi växer som människor, det är då trygghet tillit och tilltro förtjänas och byggs upp. De viktiga ingredienserna i livet. Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar