Mer av det jag älskar och mindre av det jag avskyr

feb 18
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-18 12:00

Har ni tänkt på att ju mer vi fokuserar på det goda i livet - ju mer liksom ökar den stapeln. Det är mer finurligt att fokusera så om man vill minska den negativa stapeln istället för att lägga fokus på att just minska den stapeln.

På så sätt är jag övertygad om att välmåendet blir sååååå mycket bättre av om vi gör mer av det som vi ÄLSKAR istället för att bara trava runt i sånt som vi avskyr eller tom hatar att göra.

Älskar mornar som dessa med kaffet i sängen till bloggande och Nyhetsmorgon! Och yes mina 3 M är gjorda innan ( mer om de läser du i tidigare blogginlägg HÄR)
Jag blir liksom lugn i själen och effektiv i tänket på en och samma gång!
Ska aktivt och medvetet fokusera att skapa fler sådanan mornar i mitt veckoschema!
Kram A.


Enkelt blänker till och skapar känsla

feb 18
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-18 07:26
Godmorgon vänner! Kikade ut tidigt denna morgon genom fönstret och slogs återigen fröken väders mörkerseende. Jag hade enkelt kunna stanna där.. Men vet ni vad?? Från en sekund till en annan valde jag attributs fönster och vy. Och vad hände då? Jo i detta fönster har jag ”motat Olle i grind” Jag har investerat i vita vår blommor som skymmer det mörka. Ihop med dotterns vita tea blir känslan genast skönare. Lådan och blommornas färgsättning säger klart och tydligt att ljuset är påväg. Snart vänner är våren här! Tänk att det enkla kan ge så bra blänkare Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar