Alltså ni, fredag idag. Kanske innebär det för många av er att arbetsveckan är slut. Ledig helg väntar. Jag undrar en sak - Hur bra är ni på att hålla er till att göra det ni tycker om och göra er av med aktiviteter som ni hatar? Själv älskar jag att vara utomhus när himlen lyser blå. Hatar när vindarna håller på att nästan dra ikull mig. Ska genast skynda mig inomhus igen. Får glutta på den lilla blå himlafärgen som visar sig mellan molnen genom fönstret. Kyliga vindar och dess kraft- hatar och åter hatar dem. Stegar mig bort med eget handlingsansvar. Skönt iallafall med lite frisk luft. Ska fortsätta dagen mot deadlines med arbetsuppgifter som jag älskar. Och det jag älskar för mig också tankemässigt till min vision utan kyliga dominerande vindar. Mitt tips- gå inte vidare medsols i kyla om du älskar värme! Kram A.