Tips för pengar och plånbok när ny vecka står för dörren!

feb 23
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-23 22:00

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mat.se)

Söndag och redo för ny vecka.
Hur blir man då redo för ny vecka?
Såklart det finns många olika sätt att förbereda sig. Jag har både "to do list" och "vecko-plan" klar. Både privat och jobbmässigt. Ett bra sätt för att avlasta huvudet. Att inte behöva ha allt i huvudet så att säga.
Jag har också ett supertips på att just vara redo för ny vecka . Ett mycket bra både tids och pengasparande tips! 
Check nedan:

Jämn söndag beställer jag nämligen från Mat.se .
Jag går igenom kylen och kommande vecka. Klickar sedan i mina köp därefter.
Hur enkelt som helst!!!
Samt att jag slipper alla de där onödiga köpen som jag gärna gör i livsmedelsaffären.
Tidsbesparande för mig är också att inte behöva lägga tid på att ta mig till affären och shoppa, packa i varorna. Och sedan bära upp kassarna för att sedan packa ur. Så skönt att slippa!!

Nu vet jag vilken ca tid som det kommer plinga på dörren imorgon och utanför står leveranserna med min matbeställning!!
Och vet ni - beställning över 700kr levereras fraktfritt!!!
Detta är en gudagåva både för tid och plånbok!
Testa du med HÄR

Yes, mina vänner - nu längtar jag tills i morgon då mitt halvfulla kylskåp blir proppfyllt igen ihop med att barnen kommer hem. Finns så mycket annat att göra med dem hemma än att lägga tid på att besöka livsmedelsaffären.
Bra jobbat säger jag till mig själv!
Löve that feeling!
Kram A.


EuroHourse med mig! Japp flexibel för nya miljöer och lärande

feb 23
Skrivet av: Annelie Eng 2020-02-23 16:48
Tänker att det alltid ger något att besöka ”världar” som man annars inte brukar besöka. Hur tänker ni? Att besöka EuroHourse mässan är inget som stått på min bucket list. Men har man en väninna som i alla år aktiverat sig på hästryggen, så kan ju någon gång bli den första Eller hur? Jag tänker också att gott väninnebabbel gör sig oavsett miljö! Många ämnen på samtalen och många var de olika utställarna vi kollade in. Men inte bara det.. lite hästaktiviteter såg vi också.. fortfarande tycker jag att hästarna är otroligt stora. Liksom för stora för att jag skulle sätta mig på hästryggen. Jag tycker nästan att det är läskigt nog att se små barn sitta upp och rida iväg. Härligt iallafall att vara tillbaks i sann mässmiljö. Det var ju ett tag sedan. Och med trygg vännina behövde jag inte vars skraj för de stora hästarna. Jag hade ingen egentlig förväntning av vad besöket på EuroHourse skulle ge . Och inte var det en djupdykning av 80-talet iallafall ha ha! Mer om detta i nästa inlägg!!! Så håll koll! Nu väntar tvättkorgen på att kastas in i maskinen. . Flexibilitet ni vet- från det ens nöjet till det andra vardagsbestyret. Vardag som helgdag. En singelmammas liksom! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar