God morgon vänner! Idag möts jag av helt annan vy än vad jag önskar när jag tittar ut genom fönstret. Marken är vittäckt och snölandskapet tittar kyligt tillbaka på mig. Från himlen faller tunga snöflingor. Vad känner jag? Jag som önskar barmark och värmande vårsol .. Det är ingen idé att vara besviken över något man själv inte kan påverka. Just fröken väder är något vi människor INTE kan påverka. Så nej, besvikelse känner jag inte. Jag accepterar och konstaterar det vita landskapet utanför och även det blöta vita som faller från skyn. Jag letar efter min känsla och känner en skön känsla. Inte beroende på vädret. Beroende på att jag jobbar hemifrån och kan gå ut först senare idag! Men ni som nu ska ut på vägarna- acceptera, konstatera vad som ligger på marken och TA DET FÖRSIKTIGT I TRAFIKEN! Jag bär också på en annan känsla utöver min sköna känsla.. Den känslan är en orolighetskänsla över att det faller ännu mer blöta. Fast att jag inte kan påverka det! Läser att vår fina gamla stenbrott i centrum- ”varme bro” har fått stängas av säkerhetsskäl. Vattennivån i Säveåns är hög som aldrig för. Alltså detta! Allt detta vatten som bara blir mer... Scary! Som ni förstår åker vinterbootsen på idag igen ihop med vinterjacka och mössa ! Hej mitt vinterland liksom! Stärker min sköna känsla av kaffe inomhus till Nyhetsmorgon! Kram A.