Så fick det bli en semla igår. En helt vanlig klasskillnad semla med grädde och mandelmassa. Och visst sjutton är väl de de godaste av alla olika semlesorter som går att uppbringa? Enligt min smak är det d! Gott som attan och jag njöt till fullo av den i en jobbpaus. Just det där med njutning är spännande. Att lära sig att njuta helt och fullt ut och låta bli dåligt samvete. Faktiskt det första söta på ett par veckor. Oerhört skönt att belöna mig själv med annat än just sockerintag. Mår så mycket bättre utan tillsatt socker. Igår fick bli ett undantag denna semledag. Vilken är er godaste Semla? Ställde en fråga på min instastory igår om Semlan ska ätas med locket på el inte. Hela 80% svarade Ja att man äter Semlan med locket av. Själv tillhör jag också de 80% som plockar av locket. Äter det först och sen stoppar i mig semlan. Snön som föll igår blev till slask på marken och ja, jag förstår inte alls nödvändigheten i ett sk vinterlandskap här och nu. Jag behöver solen och vårvärmen! Så yes jag jobbar på och sparar på . Jag vill till solen och värmen. Det lockar mig oerhört! Även om jag tycker att det var något läskigt och höra om de svenskarna som igår blev instängda på sitt hotell på Teneriffa pga av ett fall av Coronaviruset.. Idag iallafall onsdag halva arbetsveckan tillända och jag blandar idag. Behöver inte ge mig ut förrän om några timmar - skön tillvaro. By the way snart blir det TÄVLING HÄR PÅ BLOGGEN- så håll koll!!! Kram A.