Att fukta till huden med fuktmask och extra fuktig kräm. Ett måste för en medelålders vintertrötthud som min. Så skön känsla efteråt när huden är mjuk och väl återfuktad! Ibland så trött på mig själv att jag inte gör detta med mer regelbundenhet när jag vet den sköna känslan efteråt. Men idag istället så glad att jag tog mig tid i går kväll! Visst är det mycket bättre att vara glad för det lilla än tvärtom? Glad idag också över ett helt oväntat möte från the past igår! Det var nästan som tiden hade stannat och jag för ett ögonblick var tillbaka som yngst på jobbet. Ha ha På några minuter gicks banden mellan nu och då igenom. Mycket god känsla gav mötet. Så tänk mina vänner att helt oväntat möter vi någon som piggar upp vår känsla! Jag tror ju på att det allt som oftast alltid blir ett återseende. Bara man släpper fokus på när. Ett annat återseende är tv-serien Big Brother. Kanske var det in the past när jag fortfarande var yngst på jobbet som jag kollade den serien först,.. I dag är serien tillbaks. Jag följer den. Gillar det där konstiga med vad som händer mellan tidigare för varandra okända relationer instängda i hus. Ordet instängd är spännande i sig själv- tänker att instängd kan man känna sig i relationer fast att dörren är öppen. Vad tror ni? Tipsar om att nyttja rabattkoden som finns på min instagram. Hörlurarna ovan ger mig bästa ljudupplevelsen och stunderna av egentid blir helt klart förhöjda! Vad lyssnar jag då på? Musik ibland. Poddar och ljudböcker mest! Stunderna med lurarna på gör mig avstängd från omvärlden och ger istället påfyllnad. Tror många mer än jag behöver sådana stunder. Vad tror ni? Och som sagt håll tillgodo med rabattkoden som du hittar under samma bild på min instagra annelieeng. Kram A.