Såg ni andra chansen igår?
Den där delen av melodifestivalen som ger några låtar en andra chans att gå vidare till finalen. Några av er kanske kallar hela melodifestivalkarusellen för "krakel spektakel".

Jag tillhör dem som gillar melodifestivalen sedan barnsben. Som jag har mimat till dessa låtar år efter år i min barndom. Jag säger bara melodifestivalen 1975... ha ha tror jag kunde varenda låt utantill efter allt mimande.

Bilden ovan är då inte från min barndom men typ 11 år tillbaka i tiden, annan hårfärg och inte bara, några kilo lättare... hm
Karaoke i centrum och kul.

Jag har en kärlek till svenska texter. Svenska texter där ord i bra ordföljd skapar ett slags innehåll eller en känsla hos mig. Thats my favvo!!!!
Och igår då- jo jag hade min favorit klar innan, och när jag lyssnade igen igår så var låten och uppträdandet min klara favorit av gårdagens tävlande.
Jag är noga med att poängtera tävlande eftersom Björn Skifs och Tomas Ledin som mellanakt gav på ett nummer och uppträdande som helt klart var bästt i test av allt under dessa mellokvällar i år!!!! Så kul! Men hur som till de tävlande och min favorit:


Anis Don Demina helt klart min favorit igår!
Om det är det i stora finalen vet jag inte men av gårdagens tävlande så jo visst!
Gillar inte vanligtvis den genre av musik. Men texten, innehållet av den och samspelet med melodin och Anis uppträdande!
Vem får inte styrka av det liksom?!
Och numret gick hem och knep en finalplats- säkerligen genom min röst, ha ha.För yes, jag hjärtröstade.
Gjorde ni?

Kram A.