När det oförutsedda händer.. och MediaMarkt lever upp till det bästa!

mar 02
Skrivet av: Annelie Eng 2020-03-2 12:00

Så händer det då- det otänkbara... kanske ytliga men ändå i den verkligheten som iallafall jag lever i, det behövlig, går sönder!! Min datorladdare går i två delar och datorn kan alltså bara använda den lilla ström som finns kvar!!!
Känslan?
Obeskrivligt orolig!!
Detta är arbets dator number one! I NEED that!
Oroligheten minskade inte av en väns upplysning om att kabel med den kopplingen till datorn kan vara svår att få tag i.. Nu vet teknikutveckling går framåt med HÖG HASTIGHET. Apple har tydligen utvecklat 2 nya kopplingar på liknande datorer- MacBook Pro - sedan denna var aktuell!
Phu!


Såklart att jag kan förstå med hjärnan att en kabel kan slitas och bli gammal. I och ur arbetsväskan flera gånger varje vecka.. men ändå att den går av... Faktiskt inget som jag ens varken funderat på eller garderat mig för skulle hända..
Garderar ni er mot sådant?

Hur som, en tripp till MediaMarkt fick det bli. Och yes, för 900kr kan jag nu fortsätta arbeta med mitt bästa arbetsverktyg igen! Sååååååå tacksam både att sladden med den kopplingen fortfarande finns i sortimentet, men också över numera närheten till MediaMarkt. Slipper liksom in och joxa i storstan. 10 minuter på motorvägen och sen ligger det där strax intill avfarten!
Hur bra är inte det???!!!

Och ni ser nu är den gamla tvådelade sladden bara ett minne blått. Den nya fina investeringen har redan laddat om datorn på full styrka igen.  Min känsla är glad och lugn igen. Kan undra varför jag lyssnar till ick helt källkritisk fakta och stressar upp mig.. ha ha
Yes, jag kommer återkomma vidare till MediaMarkt Det finns ju både telefon, dator och kamera som mål på min inköpslista och jag är övertygad om att de kommer ge bästa service för att jag kommer hitta de rätta inom deras sortiment!
By the way - deras kundklubb är en trevlig överraskning när det kommer utskick!
Nöjd och glad jobbar jag och min Mac vidare i team!
Tack för den möjligheten MediaMarkt!

Lärdom_ att alltid kolla av fakta och vara lite källkritisk även när en god vän kommer med välmenande upplysninga, ha ha

Kram A.


Måndagsmorgon när den är som bäst

mar 02
Skrivet av: Annelie Eng 2020-03-2 07:30
Ny vecka och inte bara det - ny månad! Vår månaden mars är ÄNTLIGEN här! Med behovet vinintresse oroa oss för att det skulle vara för tidigt med vår. Och faktiskt är morgonljuset mer kännbart än tidigare nu! Me like! Vad tror ni, är det snart dax att hänga undan vinterjackorna??? I hope so!! Skönt iallafall med sen arbetsstart en måndag som idag. Smygförlänger liksom helgen med det. Vilket är skönt. Inte för att jag sover längre. Utan för möjlighet till lyxmorgon med kaffe och bloggande i sängen i lugnan ro. Klockan ringer i samma tid så m vanligt men jag själv ges utrymme till mer lugn ro. Och då menar jag lugnare än när morgonaktiviteterna går ut på att göra sig i ordning för att vara på plats på en arbetsplats under morgontimmarna. Jag är ingen morgonmänniska. Men har lärt mig med tiden att uppskatta mornar och ta dem tillvara till mer än bara sömn. Säger inte att det bara är enkelt. Det har krävt sina år för övning att ta sig dit. Men resultatet är givande dagarna blir mer trivsamma med en lång skön morgon! Mina 3 M är gjorda ( du hittar den i tidigare inlägg.) Nyhetslänkar från tv:n och Nyhetsmorgon och kaffe till det. Tänk vad annat kan sätta värde i livet än i tidigare dagar. Små ting ger kanske medelåldern mer värde än vad de yngre dagarna såg som värde. Handlar det kanske om medvetenhet? En blomkvast på bordet och ungdomarnas snabbmat ser genast godare ut. Blandar jobb i veckan . Ska utforska lite ny teknik. Och sen blir det lite ny utbildning- kul! Faktiskt 3 utbildningstillfällen inplanerade i mars. Och det där med ny kunskap- ja antingen kan man skita i att lära sig nytt och mer. Eller och kan man investera sin tid och se vad ny kunskap kan för med sig. Så jag återkommer om vad dessa utbildningar ger. Nu kör vi måndag - första måndagen i mars! HERE I come!! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar