Alltså som jag har stressat under dagarnas första timmar i mina dagar. Dagistider och jobbtider att passa i kombination med att inte vara morgonpigg och tidigare gärna snoozat fler gånger än vad som egentligen har gynnat mornarna. Varken för mig eller ungarna. Och det är väl där poängen är egentligen för oss alla - att ha som målsättning att förändra alltid till det bättre.
Eget handlingsansvar är aldrig försent!
Det spelar liksom ingen roll om det handlar om att starta dagarna bättre för allas trevnad, att vara givmild eller vara en god medmänniska. Att vara en människa som går på samma vägar som tidigare utan eget handlingsansvar kommer tids nog alltid gå bet. Otroheten kommer alltid komma tillbaka som färskvara när den sopas undermattan och fulspel spelas med dominas och styrande istället för aktivt se sin del och vuxenansvar.
Men som sagt det är aldrig försent för förändring till det bättre för den kloke med eget handlingsansvar..
Och ni vet ju såklart, och övar precis som jag detta med eget handlingsansvar.
Så hur skapar man då lyx vareviga morgon istället för tristess?

Faktiskt är inte lyxmorgon = sovmorgon för mig numera. Jag har liksom gjort färdigt att vara ur fas och sen på mornarna pga av sjusovarfasoner. De gör mig ingen tjänst och inte heller får dem mig att tillvarata mina dagar på bästa sätt.
Min lyxmorgon är istället att i lugn och ro dricka kaffet i sängen, Nyhetsmorgon och lite Mail och bloggande. Och detta efter mina 3 M så klart! De hittar du HÄR

Idag vaknade jag extra tidigt. Alltså före alarmets ringande... Såklart attjag är van och har en acceptans för ljud då jag bor i lägenhet mitt i centrum. Men vissa ljud .. En ilsken hund som skällde ikapp med en skällande matte så att hela centrums fönster skakade.. och detta klockan sex på morgonen ... My good! Hur som, vaken och tillvaratagande av extra tid av morgonen. Så här är jag nu.
Slår ett slag för Apple TV. Gott verktyg till lyxig morgon i sovrummet. Strax upp och tillvaratagande av dagen på helt annat sätt. Blandar idag med förändring och nytt lärande.
Det blir bra det här.
En onsdag i mars.

By the way- ikväll el senast imorn blir det ny bloggtävling- hur nice??
Kram A.