Godmorgon fina ni!

6 mars. Idag är det min dag. Bara min dag!
Nej, så klart inte. Jag delar ju dagen med alla andra födelsedagsbarn för dagen. I 53 år har jag nu delat denna dag med dessa. Hurra för alla oss!!

53 år medelålders yrkesarbetande företagskvinna entreprenör blondin jeansälskare soldyrkare mamma. Det där är nog lite jag mitt i livet. Även om medelålders är ett ganska grått ord. Så är jag medelålders. Känslan hosmig är inte grå. Känslan för mig själv är god!

Så klart jag inte är fullkomlig och inte ofullkomlig. Fel och brister precis som alla andra. Men vet ni, på de området är vi lika. ALLA har fel och brister. INGEN ÄR FÖRMER ÄN NÅGON ANNAN. En god påminnelse när du högaktar någon mer än dig själv..

Så här mitt i livet är jag en massa erfarenheter rikare. Jag vet vad jag värdesätter inspireras av och får energi av. Jag vet vad som tar min energi vad som tar av mig och vad jag ska hålla mig ifrån . Att vara mitt i livet är att veta mer om vad man mår bra av. Det har ju nu övats i 53 år

I dag och mitt nya år framåt ska jag öva att höja mig själv för att jag är BÄST på att vara jag! Yes, jag är den bästa på att vara jag!
Visst är det fantastiskt?!
För att lära av livet behövs insikter reflektion övning och tacksamhet.  Det försöker jag aktivt och medvetet ta tillvara.
Grattis till mig själv på dagen idag- min 53:e och till det jag lärt, utvecklat hos mig själv och alla egna steg jag tagit under dessa år!

Kram A.