Funderar på om jag för så sent som ett halvår sedan kunde sätta mig in i den verklighet som nu drabbar världen. Alltså den här verkligheten. Är kuslig. Jag känner mig märkbart påverkad av informationen från nyheterna. Och då menar jag negativ påverkad att det som är är. Det känns som en mardröm. Tar en walk och luftar hjärnan från nyhetsrapporteringar. Skönt! Annars är min verklighet i verkligheten pappersgöra. Har vardagsrummet som arbetsbord i nuet. Flexibel arbetsplats ha ha. Glad att igår att iallafall fått tag i handdesinfektion i servett form. Bättre än inget att skicka med ungdomarna. Som rör sig i skolvimlet. Alla kan vi göra något för att bidra gott så påminner igen om handvård ofta och väl! Ödelagda städer i vårt land med stängda affärer känns som ett spöklikastes senario. Som en skräckfilm jag aldrig skulle se.. Men nu så verkligheten i verkligheten in i pappershögarna Take Care! Kram A.