Lyxar och gläds idag åt det lilla. Något som bör ske under alla våra dagar men som blir extra påtagligt i kristider som i nuet. Regnväder dagarna i ända ihop med virus är en otroligt skitkombo! Modersol vi behöver ditt sken nu, som ett extra påfyllningsljus- kom fram, värm oss länge och väl! Glad att efter en veckas sökande fått tag på handdesinfektion till mig och tonåringarna att ha i handväskan. Små reseförpackningar så glädjande att jag aldrig vill vara den utan mer! Dessa tider är en prövning och en övning i att glädjas åt det lilla! Och handtvättning länge och väl om och om igen om dagarna . Och däremellan handdesinfektion- VÄL VÄRT SIN PÅMINNELSE!! Känn efter varje gång hur skön känslan är med en nytvättad och riktigt ren hand- låt den känslan vara din attraktion till att ALLTID ALLTID HÅLLA GOD HANDVÅRD! Lyxar som sagt idag. Jobbar medvetet och väl med lyx i tanken. Att vara frilans ger en viss form av lyx. Nyhetsmorgon kaffe och mail. Sen kör jag vidare med lite annat blandat. Telefonmöte och telefonavstämningar känns bra och lyxigt en fredag som denna. Små ting ting med lyx i tanken. • levande ljus • färska blommor • goda måltider i lugn och ro • bokstunder • teastunder Osv. Gläds och jobba med lyx i tanken och allt kan i känslan kännas lite ljusare och lite enklare. Fyll gärna på i kommentarerna om fler små glädjande ting att ta till vara. Kram A