Lördag idag. Jag vaknar tidigt. Efter mina tre M blir jag skattelags påmind om den där vedervärdiga skräckfilmen som jag aldrig skulle se , den är jag nu delaktig i.. Men sen vänder jag blicken mot fönstret - åhhhhh så ljuvligt! Klarblå himmel och strålande sol ! Inte ens de vintersmutsiga fönstren och den tradig persiennen kan störa den underbara vyn! Här ska tankas sol och utomhus idag!! Näst intill så att faktaintaget genom tvn känns så klart mycket allvarligt men ändå bättre att ta in. Solen gör sig påmind om också värmen som finns oss människor emellan när vi samarbetar! Märkligt är tillvaron att numera avstå att styra upp träffar sammankomster nöjestripper. I allafall avstår jag Hur gör ni? Jag tänker att umgås med sig själv är bra och nyttigt! Tror bestämt att lite utveckling av inredning här hemma kan ligga i tiden nu! Jag tipsar om att följa faktan om vad som gäller i nutid! • TVÄTTA HÄNDERNA OM ICH OM IGEN. Varmt vatten och tvål länge och väl. • AVSTÅ HANDSLAG OCH KRAMAR • NYS I ARMVECK OCH: • STANNA HEMMA UTAN SOCIALA KONTAKTER OM DU KÄNNER DIG MINSTA SJUK!!!!!! • SAMARBETA!!! Kan du handla år någon äldre, kan du avvara ett två paket av en vara till nästa i kön? BE HUMAN BE KIND!! Kram A.