Söndag och vaknar till samma verklighet igår. Jag dras till nyhetsflödet som liksom tror att överskriften skall vara att viruset är över.. Men nej. Nuets skräckfilm lever vidare idag också. Enkekt kan vara att känna av känslan av ” krigszoner” men jag väljer att jobba med de små tingen som piggar upp och som kan se ljuset längre fram.

Jag börjar med frukost på bricka i sängen. Visst ger det lyxkänsla? Att jag har tv i sovrummet och kan kolla Nyhetsmorgon samtidigt förstärker denna lyxkänsla! Reflekterar en hel del i nuet och lägger fokus på helt andra måsten än för en vecka sedan. Folkhälsomyndighetens information är ett måste för mig att följa. Följ HÄR
Jag har tillit till dem! Jag slösar inte energi på egna teser!

• STANNA HEMMA VID MINSTA SYMTOM AV SJUKDOM

• TVÄTTA HÄNDERNA VARMT VATTEN TVÅL I MINST EN HALVMINUT HJÄLP VARANDRA ATT PÅMINNA OSS OM DETTA OCH HA TILLIT TILL DETTA!!!

Jag har också lärt nytt och viktigt FLOCKIMMUNITET! Detta följer Sverige jag läser och förstår bilderna nedan . Läs du med så kanske mer klarnar och mer energi till rätt behålls.
Detta visste jag inte igår men tackar  en klok författare som spred detta vidare på instagram. Tack Hanna Lans!

Nu ska jag lyxa en stund till med mer tv och mer kaffe. En promenad i gråvädret, middagsfunderingar, mindfulnessövningar, massa levande ljus, bokstånd och umgänge med tonåringarna. . Min söndag - hur ser din ut? Ska också lägga en veckoplan- med mycket reservation, men ändå en plan

Kram A.

Nu ska jag lyxa en stund till med mer tv och mer kaffe. En promenad i gråvädret, middagsfunderingar, mindfulnessövningar, massa levande ljus, bokstånd och umgänge med tonåringarna. Min söndag.
Hur ser din ut?
Ska också lägga en veckoplan- med mycket reservation, men ändå en plan 

Kram A.