Godmorgon på er.
Ny måndag ny vecka i en starkt påverkad omställningstid. Det är som om jorden har snurrat 10 varv de senaste dagarna. Självklara saker är inget som längre kan tas för givet. Tankeställare för oss alla. Jag tror på tacksamhet . Det föds styrka kraft och mod genom tacksamheten och att arbeta medvetet och väl med den.
Let´s begin om du inte börjat!


Stärker mig själv med en promenad om dagen . Tacksam över att ha möjligheten till det. Och att ha kläder efter väder att ta mig.

Min vinterjacka är en gudagåva att dra på sig dessa ruggiga dagar. Den värmer mig på ett perfekt sätt. Kan det vara för att den är gjord av kvinnor för kvinnor?
Norrskenjackets levererar iallafall den och många fler fantastiska jackor för oss kvinnor.
Ta dig en kik HÄR
Så tacksam över min jacka!

Tacksam över blandningen av asfalt och natur som mitt centrumboende bjuder mig på. Jag njuter av bägge och kan gå olika vägar varje dag. Jag letar nya njutningar, medvetet och väl. Suger sedan in dem inombords. Tacksam över mitt bästa Lerum!
 
Fortfarande pyamasklädd här och kaffedax. Men sen på med träningskläderna och min värmande jacka. Ut i gråskalans väderlek. Men vet ni, det där med lite bitande regn ger extra god känsla inombords.
Nu kör vi tacksamhet för vår nya måndag, vecka och dess innehåll!
Nu fyller vi oss tillsammans!!
Kram A.