Torsdag 20 mars vårdagjämning och Corona tider. Morgonsolen strålar in i mitt söderfönster. En njutning! På något sätt blir verkligheten alltid lättare med solens strålar. Stoppa i dig solens njutning dessa om du kan!

Samhället och världen är i en ny tid. En helt ny verklighet. Det kommer för alltid nu finnas ett före och efter Corona... och vi är mitt i detta före och efter.

Vi ska tillsammans överleva viruset och ekonomin.
Hur?
Det vet vi inte ännu .. men vi måste förlita oss på att myndigheterna i vårt land fattar bästa beslut för oss! 
Det smittsamma viruset som skördar liv. Vi vet att det smittar vi luft och närhet.
Att då låta bli att hålla avstånd på 1-2 meter samt inte stanna hemma vid sjukdom är att bryta mot samhällsansvar kan jag tycka.
VISA OMSORG!

Coronatider är att minska egotänket!
Hur överlever vi då ekonomiskt?
Ja, hur gör vi det..?
Inte en småföretagare går runt nu. De flesta branscher påverkas snabbt utför. Då menar jag snabbt! Detta påverkar folkhälsan också!
Sen har vi vissa branscher vården och livsmedelsindustrin bla där folk jobbar i övertid och är underbemannade!
Påminner om att aktualisera sitt cv så att du snabbt kan skicka in det till de branscher som du tänker att du kan bidra i! 
En karriärcoach kan handleda dig över nätet med utveckling av ditt cv utan fysiska möten! Hur bra är inte det i dessa tider?!
Vet du arbetsgivare och branscher som behöver anställda -timanställningar som mer varaktiga. Maila mig och jag påannonserar dessa i mitt nätverk och i mina sociala kanaler! Maila HÄR

Följ mig gärna i mina kanaler så du inte missar de möjligheterna som kan vara ämmade till dig! Bloggen : Skrolla ner i bland de lila kolumnerna i högerfältet och lägg in din mailadress i i fältet för detta under NYHET
Instagram : Följ mig jag uppdaterar dagligen både flöden och händelser. HÄR
Facebook :  Gilla min sida. Dagliga uppdateringar finns HÄR


Vi alla måste ställa om för att nå ett efter Corona. Och försonas med att mycket kommer vara nytt och annorlunda än innan.
Kram A